Да сбъднеш детската си мечта докато си още на... 11.

...
Да сбъднеш детската си мечта докато си още на... 11.
Коментари Харесай

Зелена светлина: Да сбъднеш детската си мечта... на 11

Да сбъднеш детската си фантазия до момента в който си още на... 11. Житейски късмет, който не всеки получава. Съдбата обаче се оказала благосклонна към Тео, откривател от Западна Швеция.

Тео: Ето,това е караваната, която изобретих самичък. Започнах преди 2 години. Използвал съм най-вече рециклирани материали. Това е остаряла пластмаса от оранжерия. Тук пробих дупки, в които вкарах свински опашки. Може да се отвори тази врата за спомагателна вентилация.
Идеята му да построи каравана се появила от пристрастеността му към пътешествията.
Тео: Обичам да отивам на къмпинг. С каравана е доста по-удобно, в сравнение с с палатка. Освен това мога да я закача на колелото.
Тео е привикнал с възхитените погледи на възрастните. Но не разсъждава прекомерно дълго върху уменията и гения си... Все отново за него животът още е игра...

А ето и тайната на Тео за изработването на караваната.
Тео: Купихме два евтини велосипеда и аз им взех предните гуми. А ето това е системата за изтегляне, вградих кол, който се употребява при образование за каране на мотор. Вече съм направил доста проби. Постоянно го тествам, с цел да го подобря.
Като в живота на всеки откривател и Тео е трябвало да преодолява компликации.
Тео: О, доста мислих по какъв начин да направя караваната постоянна. Използвах елементи от остарялата ограда, които боядисах и събрах.
Момчето избира да мисли не за пречките, а за удовлетворението от работа си.
Тео: Много бях благополучен, когато правех дребните елементи, когато сглобявах всякакви елементи и нещата се получаваха. Колко съм задоволен от работата си ли? По скалата от 1 до 10 - 10. Знаете ли,в тази каравана има всичко от което се нуждая. Малък килер, ледник и маса. Дълга е 2 м, тъй че за мен е съвършена. Мога напълно елементарно да легна. А, има и доста светлини. Сложих си и лампичка за четене.
Тео е подготвен да преоткрива света с караваната си и да прави нови изобретения.
Тео: О, аз непрекъснато върша всякакви неща. И надали ще спра. Сега се интересувам от микроелектроника. Искам да изобретя дребни уреди с акумулатори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР