Да създадете своя собствена дигитална агеция носи своите неповторими предизвикателства,

...
Да създадете своя собствена дигитална агеция носи своите неповторими предизвикателства,
Коментари Харесай

10 грешки, които трябва да избягвате в дигиталния си бизнес: Част 2

Да създадете своя лична цифрова агеция носи своите неповторими провокации, а първите години са най-важни за дълготрайното развиване и растежа ви. С няколко характерни проблема се сблъскват бизнесмените в тази и други области. В първата част ви разказахме за неправилните упования, затъването в заеми, неналичието на бюджет, незадоволително инвестиции труд и нормалния опит на хората да вършат всичко сами, вместо да образуват екип, който да им оказва помощ. Вижте още 5 неточности, които можете да избегнете.

Грешка 6: Нетърпение

Трябва да разберете способността на клиента ви да подписва покупко-продажби. Например един юрист в Ню Йорк няма времето и търпението да назначи срещи с 1000 клиента. Анализирайте стадия, в който клиентите ви се намират, от какви лийдове имат потребност и способността им да го проследят. В някои случаи качеството взема превес над възвръщаемостта на вложенията.

Грешка 7: Дългосрочни контракти с снабдители на услуги

Когато стартирате нова организация, нормално периодическите ви приходи са ниски, а разноските ви – високи. Не се ангажирайте с дълготрайни контракти с снабдители на услуги. Вместо това изберете да плащате месец за месец, даже в случай че цената е по-висока, тъй като по този начин ще намалите разноските си – удобен фактор, изключително при по-тежки финансови месеци.

Грешка 8: Аутсорсинг без да знаете по какъв начин да измерите резултатите

Изнасянето на дадена активност може да се окаже основно за растежа на организацията ви, само че единствено в случай че разбирате и знаете по какъв начин да го мерите. Споразумейте се с аутсорсинг колегата си и задайте вярно упованията си. въпреки това, в случай че не знаете задоволително за резултатите и към момента сте начинаещи, уверете се, че сътрудниците ви са транспарантни и можете да им имате цялостно доверие.

Грешка 9: Подценяване на компликациите

Стартирането и разрастването на един бизнес е мъчно и желанието да печелите пари не е задоволително, с цел да ви стимулира в сложните моменти. Ангажирайте се с нещо по-голямо от парите, което ви оказва помощ да продължавате да сте фокусирани върху верните неща.

Грешка 10: Високи цени

Недейте да завишавате цените за услугите си. Това не значи да работите за без пари, стремете се цената да е задоволителна, с цел да имате доход и да носите положителни резултати на клиентите си. Когато те оценят работата ви уместно и стартират да описват на другите в промишлеността за вас, можете да помислите за увеличение на цените. Най-важното в дълготрайния триумф е да знаете границите. Радвайте клиентите си, само че не надценявайте услугите си. Оставете ги да видят какъв брой скъпи сте за бизнеса им и им дайте да схванат, че вие сте специалистите, от които се нуждаят.

Джей Си Хайт, основен изпълнителен шеф и създател на Hite Digital, за
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР