Да съживите връзката си понякога не е лесна задача. Чувствате

...
Да съживите връзката си понякога не е лесна задача. Чувствате
Коментари Харесай

8 начина да съживите връзката си

Да съживите връзката си от време на време не е лесна задача. Чувствате ли, че връзките ви не е тъкмо това, което са били? Съвсем естествено е, че откакто сте в дълготрайна връзка, безусловно ще има миг, когато нещата стават „ рутинни “ и това не постоянно е неприятно.

Има доста аргументи, заради които елементарните ежедневни дейности се вкореняват в битието ни. Това ни оказва помощ да бъдем по-ефективни, предотвратява умората от взимане на решения и други отговорности. Проблемът обаче е, че става елементарно и комфортно и се популяризира във всички области на живота ни. Това включва нашите взаимоотношения и рутината е известна като обвързвана със досада или нездравословни флегматични усеща.

Ако това е, през което преминавате, към този момент няма потребност да се притеснявате.

За да ви помогнем да съживите връзката си, прегледахме задоволително проучвания, с цел да ви предоставим 8-те най-мощни, научно потвърдени метода за възстановяване на съвсем всяка връзка.

Тези препоръки също се оказват основните съставки, които способстват за действието на положителната връзка. Така че даже и да мислите, че всичко е ужасно, можете да употребявате този лист като диагностичен инструмент. Така ще сте сигурни, че вие и вашият сътрудник сте на пътя към блаженството на връзката.

Укрепете другарството си

Неправилният жанр на връзка с колегата води до голям брой проблеми във връзката. Това може да включва ревнивост, фикс идея и прочувствени върхове и спадове. Добрата вест е, че без значение от настоящия ви модел, можете да станете по-привързани с колегата си, като развиете по-дълбоко другарство. Така ще можете да съживите връзката си.

За да извършите това, последователно прекарвайте повече време с него, правейки нещо, което харесвате и двамата. Освен това постоянно се интересувайте от това, което харесва и новите ползи на вашия сътрудник. Все отново хората се трансформират с времето.

 да съживите връзката си (2)

Лягайте си едновременно

Времето за лягане е рутина за всички нас, само че постоянно се случва утринният ни работен график да се разминава с този на сътрудниците ни. Ако вашата половинка постоянно е в леглото преди вас, следвайте го най-малко няколко вечери в седмицата. Четете дружно, излежавайте се дружно и си разказвайте за това по какъв начин е минал денят ви, с цел да съживите връзката си.

Ценете се един различен

Спомняте ли си, когато за първи път започнахте да излизате, по какъв начин полагахте спомагателни старания, с цел да го впечатлите? Е, една от тайните на дългата, пълноценна връзка е да продължите интензивно да цените колегата си. Не е наложително да вършиме всичко допустимо, както сте правили преди. Но постоянните старания да покажете на колегата си, че го цените, ще създадат чудеса. Това е различен сигурен метод да съживите връзката си.

 да съживите връзката си 1

Силата на докосването

Намаляващият съкровен живот е едно от най-честите недоволства в другояче щастливи връзки. Една от главните аргументи за това е, че когато се усещаме по-удобни с някого, в действителност го допираме по-малко. Полагането на старания за повече физическа фамилиарност е изпитано решение, в случай че се чудите по какъв начин да съживите връзката си.

Не изкривявайте мислите си

Изследователите от дълго време знаят, че нещастните двойки се концентрират върху негативите в връзките си. Ако откриете, че сте заседнали в този коловоз на накриво мислене, спрете. Следващия път, когато имате отрицателна мисъл за нещо, което вашият сътрудник е направил, пробвайте се да измислите по-неутрално пояснение за неговите дейности. Друга тактика е да помислите дали бихте се съдили толкоз строго, в случай че обстановката беше противоположна. И най-после, напомняйте си постоянно за хубавите моменти, които сте прекарали дружно неотдавна. Този опит да съживите връзката си сигурно ще има триумф.

Разберете за какво идва гневът, с цел да съживите връзката си

Изблиците на яд са постоянно срещани даже в здрави взаимоотношения. Все отново никой не е съвършен и всяка двойка има проблеми. Когато гневът и раздразнението станат неизменима част от живота на двойката ви обаче, би трябвало да се притеснявате. Помислете за последния спор, който сте имали с колегата си, и използвайте това като урок. Опитът да пренебрегнете гневния звук, който и двамата сте употребявали. Опитът да се настроите към това, което всеки от вас в действителност се пробва да каже, ще ви помогне. Така вие ще видите, че и двамата имате потребности във връзката ви, които имат смисъл.

 да съживите връзката си

Изненадайте колегата си

Изненадвайте го понякога, с цел да съживите връзката си. Независимо дали е глупава картичка, привлекателно долни дрехи или обичания му десерт. Тези дребни жестове могат да оставят огромно влияние, изключително когато сте надалеч оттатък стадия на въодушевление. Ще видите, че това ще се отрази удобно на връзките ви.

Поглезете се

Въпреки че това може да звучи изненадващо, да се поглезите постоянно е добра концепция, с цел да съживите връзката си. Това е изключително значимо за тези, които имат дълга връзка и към този момент не обръщат изключително внимание на външния си тип, по този начин, както са го правили преди. Това обаче е неверно. Понякога е хубаво да отидеш и да си направиш прическа или пък маникюр. Ще ви накара да се чувствате и изглеждате по-женствени, което постоянно работи за по-доброто въодушевление сред вас и колегата ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР