Да разследва смъртта на пациент вследствие на рискована операция –

...
Да разследва смъртта на пациент вследствие на рискована операция –
Коментари Харесай

Силвия Петкова разследва лекарска грешка

Да проверява гибелта на пациент в резултат на рискована интервенция – с това се захваща Силвия Петкова в новия български филм „ Пепел върху слънцето “.

След като игра от страната на ченгетата в „ Под прикритие “, този път актрисата със 100-каратова усмивка ще влезе в редиците на публицистите, а в главен обект на интереса й ще се трансформира хирургът, направил интервенцията с несполучлив край. В неговата престилка ще забележим Юлиан Вергов, който напълно до неотдавна радваше феновете и на дребния екран още веднъж в ролята на доктор – доцент Банков в „ Откраднат живот “.

„ Пепел върху слънцето “ е режисьорски дебют за Бо Калинов. Сюжетът е въодушевен от действителни събития, случили се преди към 50 години в болница в София, а с изключение на Петкова и Вергов, звездният каст на кино лентата нараства още с имена като Анастасия Лютова, която ще изиграе някогашната брачна половинка на лекаря, Ники Илиев, Ирини Жамбонас, Ники Станоев, Павел Поппандов и други Клапата на заглавието щракна в края на месец март, а последният снимачен ден е тази неделя.

За мен е огромно предизвикателство да вляза в ролята на проверяваща кореспондентка. Много се спекулира с тази специалност и за жалост не всеки път можеш да се довериш на всеки, който я практикува. Затова за мен е значимо да изградя облика надалеч от визията за жълтите публицисти.

Тя ще търси истината сред двете тези – тази на лекаря и тази на дъщерята на умрелия пациент “, изясни Петкова пред „ Монитор “. Тя добави, че редица ретроспекции ще държат на тръни феновете по време на целия филм, доколкото разграничаването на сцените от сегашното и предишното ще бъде оставено на тяхното въображение съвсем до края.

„ Това е в действителност сериозна драма “, заключава по адрес на новото заглавие във филмографията си Петкова, която не пропусна да показа и бекстейдж фрагменти с почитателите си в обществените мрежи. Нещо повече, звездата от „ Революция Z” се похвали и че е дебютирала като оператор на снимачния сет на „ Пепел върху слънцето “. „ Заснех първия си кадър от ръка. Не е елементарно “, намигна наскоро тя пред почитателите си във Facebook.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР