Да разпродава всички билети за предстоящите си участия дълго преди

...
Да разпродава всички билети за предстоящите си участия дълго преди
Коментари Харесай

Лили Иванова разпродаде турнето си

Да разпродава всички билети за идните си участия дълго преди самите събития да се състоят се трансформира в традиция за Лили Иванова.

Броени дни откакто изправи на крайници поданици и туристи в Слънчев бряг, естрадната прима може към този момент да се регистрира и с препълнените си зали в оставащите й концерти част от тазгодишното й национално турне.

Още след няколко дни шанса да се допрян до галактическия глас на певицата ще имат софиянци. Изпълнителката на „ Щурче “ ще даде звук за ария този петък (21 юни) в една от обичаните си местоположения в столицата - ресторант „ Лебед “, Панчарево, на чиято открита сцена тя се връща всяко лято от 2016 година насам. Следват Варна, където Иванова ще се поклони пред феновете си на 30 юни. Макар да остават цели три месеца до идващия й концерт – този в Пловдив (17 септември), и за него билетите са към този момент единствено мираж.

За запалянковците, които към момента не са се запасили с билет, единствените вероятни варианти да чуят любимката си онлайн остават двата й спектакъла в Националния замък на културата. Както историята към този момент сподели единствено една дата за Лили Иванова в зала 1 не е задоволителна с цел да задоволи интереса на многочислените й фенове.

Ето за какво и този път тя ще съблюдава традицията си и ще сервира музикален коледен подарък на всички присъстващи в две следващи вечери. Заветните дати са 8 и 9 декември, а искащите да чуят шлагери, като „ Дали “, „ Обичай ме! “ и „ Главна роля “ е добре да се застраховат със закупуването на пропуск още занапред. Причината – близо половината потенциал на залата е още веднъж към този момент разпродаден, като това важи и за двете дати.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР