Да продължи работата за подобряване на живота на врачани поеха

...
Да продължи работата за подобряване на живота на врачани поеха
Коментари Харесай

ГЕРБ гарантира да продължи работата за Враца на старта на кампанията си /снимки/

Да продължи работата за възстановяване на живота на врачани поеха ангажимент Калин Каменов, претендентите на ГЕРБ за общински съветници и претендентите за кметове на кметства в общината на старта на предизборната си акция. Кандидатите бяха подкрепени и от министъра на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, евродепутата Андрей Новаков и общинския началник на партията Малина Николова.
„ През последните години ние свършихме доста работата във всички браншове. Доказахме, че знаем, можем и желаеме да развиваме Враца”, съобщи Калин Каменов пред съидейниците и симпатизантите, които се бяха събрали в двора на Етнографско-възрожденски комплекс „ Св. Софроний Врачански”.
“Щастлив съм, че през днешния ден до мен има добре квалифициран, компетентен и можещ екип от експерти, с които съм сигурен, че през идващите четири години работата във Враца ще продължи с още по-сериозни темпове”, добави той.
Калин Каменов очерта и главните задания в предпочитаните браншове за Враца за идващия управнически мандат – инфраструктура и градска среда, обучение, превоз, опазване на здравето, просвета и туризъм, възстановяване на пътната съгласуваност със селата от общината, спорт.
„ Щастлив съм, че във Враца се сторят фабрики, само че това не е задоволително. В идващия управнически мандат работата за привличане на вложения ще продължи”, ангажира се от името на всички претенденти Калин Каменов. По думите му с изключение на двата завода на МД Електроник и на ТЕКЛАС, са водени диалози и се чака в идната година във Враца да отворят порти още два завода.
„ През октомври ще започват действителните действия по пътя Мездра – Ботевград “, разгласи районният министър Петя Аврамова. По думите й Враца и Северозапада получават мощна поддръжка от премиера Бойко Борисов и от държавното управление на ГЕРБ, а работата и вложенията за възстановяване на инфраструктурата ще продължи.
„ През миналите 4 години Калин Каменов направи едно главно нещо – извади Враца от черните летописи на българските медии “, съобщи Андрей Новаков.Той изреди голям брой положителни начинания, с които Враца влезе в националните летописи в последните 4 години.
В листата си с претенденти за общински съветници ГЕРБ залага както на към този момент одобрени имена в Общинския съвет, по този начин и на доста нови лица, потвърдили се в областта на опазването на здравето, образованието и стопанската система, както и на доста младежи, които да внесат нови хрумвания в работата на Общинския съвет. ГЕРБ издига претенденти за кметове на всички кметства в общината, в които се организират избори. За идващ мандат се издигнати всички сполучливи кметове на села на партията, а нови за партията лица ще се борят за кметското място в останалите.
Преди формалното показване на претендентите на ГЕРБ от община Враца Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий отслужи водосвет за здраве и разцвет в община Враца в храм „ Св. Възнесение”.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР