Да привлечем богатство с Фън Шуй. Практиката на Фън Шуйч,

...
Да привлечем богатство с Фън Шуй. Практиката на Фън Шуйч,
Коментари Харесай

Как да привлечем богатство с Фън Шуй

Да притеглим благосъстояние с Фън Шуй. Практиката на Фън Шуйч, безусловно преведено от китайски “вятър и вода ”, е антично изкуство за внасяне на естетика и положителна сила в дома.

Според Фън Шуй в къщата би трябвало да се слагат знаци, които притеглят пари / благосъстояние. Това могат да бъдат фигурки или амулети (например статуетка на Буда, картина или аквариум със златни рибки, жаби или талисман под формата на китайски монети, вързани с червен конец). Най-добре е да поставите тези знаци пред входната врата, както и в зоната на парите. Препоръчително е да го извършите във всяка стая в югоизточната част.

Как да притеглим благосъстояние с фън шуй

 

Обърнете внимание на цветовете

Традиционните цветове за привличане на благосъстояние с Фън Шуй са алено, златно и сребристо, само че не би трябвало да запълвате целия апартамент с мебели в тези цветове. Така да вземем за пример в коридора си коства да добавите ярки цветове и повече дневна светлина. В хола и кухнята се пробвайте да употребявате топли пастелни цветове, като бежово или розово. В спалнята е по-добре да се концентрирайте върху бяло, синьо и зелено. Не боядисвайте стени и подове в тъмни цветове. Колкото по-светъл е вашият апартамент, толкоз повече благоприятни условия ще има за промяна на благосъстояние и паричната сила.

Не трупайте в жилището непотребни мебели и предмети

Паричната сила би трябвало да се движи и за нея е доста мъчно да направи това в разпилян апартамент. с цел да привлечете благосъстояние с Фън Шуй в коридора не натрувайте пода с обувки. Оставете единствено това, което носите всеки ден през всеки сезон, а останалото приберете в дрешниците. Опитайте се да почиствате жилището си постоянно, тъй че да няма нищо ненужно в жилището ви. Обърнете внимание и на количеството мебели. Не би трябвало да е прекалено много. Ако имате дребен апартамент и сте лимитирани в пространството, изберете дребни мебели и не натрупвайте жилището с спомагателни лавици, шкафове и аксесоари. Това е доста значимо за привличането на благосъстояние с Фън Шуй.

Елементи на декора

Като фон за привличане на благосъстояние с Фън Шуй е най-добре да употребявате свежи цветя или сухи цветя. В никакъв случай не би трябвало да поставяте изкуствени цветя и плодове като украса на жилището, в случай че желаете да привлечете благосъстояние с Фън Шуй.
Ако планирате да закупите килими, възглавници или пердета като детайл на декора, тогава изберете свежи и изчистени аксесоари, с цел да не затрупвате общия аспект на жилището с ненужни елементи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР