Да привлече професионалния боксьор Тайсън Фюри в пъстрата си палитра

...
Да привлече професионалния боксьор Тайсън Фюри в пъстрата си палитра
Коментари Харесай

Слай ухажва Тайсън Фюри за снимки в София

Да притегли професионалния боксьор Тайсън Фюри в пъстрата си палитра от звезди във франчайза „ Непобедимите “ - тази цел си е сложил холивудският ас Силвестър Сталоун. Актьорът, който освен снима значително свои продукции в България, само че и хвали страната ни по света, работи по четвъртата част на поредицата от най-малко година и половина. Оттогава Слай снима и „ Рамбо: Последна кръв “ в София, като се очакваше фотосите на „ Непобедимите “ да започват скоро по-късно.

И до момента обаче към момента не е известна датата, в която ще щракне клапата за четвъртото заглавие от франчайза.

"Имам в този момент оферта от Силвестър Сталоун за филм. Не става дума за продукция към Роки Балбоа. Става дума за екшън, в който ще би трябвало да изиграя злодея... и евентуално Сталоун ще ми срита задника най-после ", намигна Фюри в свое изявление, представено от The Sun. Макар че боксьорът със забележителни артистични опция (той записа ария – Bad Sharon, с Роби Уилямс за коледния албум на артиста – б.а.) не посочи за кое кино заглавие го ухажва Слай, почитатели към този момент се досещат, че става въпрос за „ Непобедимите 4 “.

Причината – това не е първият път, в който екшън звездата се обръща към кръга, с цел да набере фрагменти за поредицата. Сред спортистите, които към този момент са били обвързани с франчайза, са Ронда Рузи, Ранди Кутур и Виктор Ортис. Подробностите към сюжета на новия филм се пазят в загадка. Преди няколко месеца обаче самият Сталоун загатна пред почитателите си в обществените мрежи, че е получил нова доза ентусиазъм от фойерверките точно на 4 юли (Деня на независимостта на САЩ).

Почти несъмнено ще е и наличието на Арнолд Шварценегер в лентата. Припомняме, че точно около „ Непобедимите “ двамата артисти изгладиха връзките си, поради острото им съревнование през 80-те години на предишния век. Нещо повече, допустимо е у нас екранният Терминатор да пристигна дружно с извънбрачния си наследник Джоузеф Баена, който също да застане пред камерата.

Междувременно моделът Анджи Евърхарт упрекна Сталоун в това, че я е подмамил да си постави по-големи импланти в гърдите. Красавицата, която е имала връзка с екшън звездата през 1995 година, написа във Facebook, че точно екранният Барни Рос я е убедил, че има потребност от увеличаване на бюста.

„ Когато бях „ под ножа “ на доктор Хофин (приятел на Силвестър) и бях под въздействието на упойката, Силвестър е влезнал в операционната зала без нужната екипировка и е споделил на доктора, че определеният имплант не е задоволително огромен. Тогава ТОЙ е решил, че в тялото ми би трябвало да се сложат по-големи импланти “, гласи част от изказването на Евърхарт в обществените мрежи. Коментар от страна на Сталоун или гореспоменатия доктор все още няма.

Източник: Monitor

Снимка: reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР