Да притаим дъх, защото най-голямото шоу на лятото вече е

...
Да притаим дъх, защото най-голямото шоу на лятото вече е
Коментари Харесай

Сериалът The Idol - голямото шоу на лятото

Да притаим мирис, тъй като най-голямото шоу на лятото към този момент е тук!

Най-новият сериал   " The Idol "  на HBO Max е основан от Сам Левинсън (Euphoria), Абел " The Weeknd " Тесфайе и Реза Фахим и с присъединяване на Лили-Роуз Деп.  

Реакциите на критиците на премиерата на драмата на филмовия фестивал в Кан бяха внезапни, само че има и позитивни мнения.

Сериалът наблюдава живота на известна поп звезда, която страда от душевен проблеми и се бори за кариерата си, и изследва тематиките за другарството и лоялността. " The Idol " е изпълнен с драма, страст и напрежение, което го  прави една от най-горещите продукции сега. 

Въпреки позитивното им влияние, филмите за идоли са подложени на критика и са на обект на несъгласия. Някои критици настояват, че сходни филми и сериали показват нереалистична и изкуствена картина на живота на идолите, като ги представят като съвършени персони без неточности. Освен това демонстрират и спорни моменти, свързани със злоупотреби и кавги в музикалната промишленост. Въпреки това обаче те не престават да бъдат известни и да имат огромно влияние върху културата и обществото. 

Внимание, спойлери!

Докато Джоселин (Лили-Роуз Деп) потегля на турне, с което да означи завръщането си, залозите стават все по-високи и по-високи. С Тедрос (The Weeknd) до себе си, тя е решена да даде на почитателите представлението на живота си. Но скоро открива, че да си кумир, не значи единствено популярност и благосъстояние. Става дума и за това да се изправиш пред вътрешните си демони и да се научиш да се доверяваш на нещо по-голямо от себе си.  

 
Лили-Роуз Деп - красива и дръзка като майка си
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР