Да приемем, че Моника ни лъже, в което аз дълбоко

...
Да приемем, че Моника ни лъже, в което аз дълбоко
Коментари Харесай

Антон Кутев: Дори Моника да прави някакъв пиар, това не означава че БСП и ПЕС стоят зад него

Да приемем, че Моника ни лъже, в което аз надълбоко нямам доверие, само че да речем, че има някаква връзка с това да поддържа пиара на „ Инерком” – това значи ли, че Българска социалистическа партия и ПЕС стоят зад компанията? Така депутатът от „ Българска социалистическа партия за България” Антон Кутев разяснява в предаването „ Лице в лице” изказванията от през днешния ден, че Моника Станишева стои зад пиара на компанията, претендент покупател на ЧЕЗ.

Дори тя да прави някакъв пиар, това въобще не значи, че Българска социалистическа партия и ПЕС стоят зад него, добави той.

Тук става дума за долна неистина, изречена от трибуната на Народното събрание, освен това правеща внушения, безапелационен беше Кутев.

В коментар на избирането на Пламен Георгиев за началник на антикорупционния орган, депутатът съобщи, че в неговите изявления е ставало въпрос за това, че всичките им прогнози по тази причина, че целият закон за антикорупционния орган ще се трансформира в инструмент за бранене на болшинството, тъй като корупцията е в болшинството, в ръководещите.

" Един корупционен орган би трябвало да подсигурява самостоятелност при следствието. Когато вземаш човек, който е явно политически обвързван с въпросното болшинство, той няма по какъв начин да подсигурява ", съобщи Кутев.

Като образец за тази съгласуваност, депутатът уточни делото с Мишо Бирата, по което Пламен Георгиев е бил прокурор наблюдаващ.

„ Не мога да знам какви са били неговите връзки там. Не мога да схвана за какво и какви решения е вземал и не е моя работа да правя оценка работата на прокуратурата. Но това, което мога да кажа изрично е, че аз тогава как… този диалог всеки българин го е чул – по какъв начин Бойко Борисов споделя на Танев да спре инспекцията. Това по всички български закони би трябвало да бъде закононарушение. Единственият, който не го е чул, явно е прокурорът.

Оказа се, че всички започнаха да разсъждават достоверен ли е записът, никой не оспори достоверността на записа с документи, само че никой не се зае с въпроса да отиде и да попита министър-председателя ти споделил ли си го или не. Този прокурор попита ли го? Взел ли му е данните? Защото ще ми е доста забавно, в случай че той е отрекъл. Не съм чул Борисов да отхвърля, че е споделил такова нещо”, сподели депутатът от Българска социалистическа партия.

Какво още съобщи той вижте тук:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР