да превърнем Черния петък (24 ноември 2017) в Зелен и

...
да превърнем Черния петък (24 ноември 2017) в Зелен и
Коментари Харесай

Черен петък 2017 – #smartsaving ден с БНП Париба

да превърнем Черния петък (24 ноември 2017) в Зелен и вместо да харчим излишно, да бъдем разнообразни и да се погрижим за спестяванията си. Банката на изменящия се свят предлага бързо и несъмнено да открием своя първи онлайн депозит при тях този петък и прибавя към него 75 лв. бонус рента .
Предложението важи за нови клиенти, създали онлайн регистрация www.deposits.bnpparibas.bg на 24.11.2017 година, за онлайн депозит със срочност 12 или 24 месеца, на стойност над 4000 лева / 2000 евро. Общи условия за акцията - https://goo.gl/1FtZQV
Онлайн платформата е интуитивна, а откриването на депозит е усъвършенствано в няколко лесни и комфортни стъпки през екрана на всяко мобилно устройство. Услугата е без такси за разкриване, поддържане на сметката и онлайн банкиране. Клиентите могат да разчитат на експертната грижа на личен управител.
Идеята за Черния петък се заражда в Съединени американски щати през 50-те години на предишния век, само че към този момент се отбелязва по целия свят и по традиция с него стартира коледното извършване на покупки. Търговците изкушават с понижения, а хората постоянно купуват ненужни артикули единствено поради примамливите им цени. Отново в Съединени американски щати неотдавна съществува и самодейност като #GreenFriday. Тя кани жителите в същия този петък да посетят гратис естествени паркове и исторически резервати, с цел да прекарат време с най-близките си измежду природата.
„ Депозити с бъдеще “ от БНП Париба също оферират опция и в допълнение свободно време за значимите неща в живота в този петък. ### „ Депозити с бъдеще “ от БНП Париба От 2013 година БНП Париба предлага неповторим за българския пазар пестелив артикул – „ Депозити с бъдеще “. За първи път българските клиенти имат опция да открият нов депозит напълно онлайн, без да посещават банков офис, с висока рентабилност и при най-високи условия за сигурност. Допълнителна информация на www.deposits.bnpparibas.bg За БНП Париба С.А. – клон София БНП Париба е показана в България от 1994. Днес БНП Париба С.А. – клон София, част от Групата БНП Париба, дава услуги на частни и корпоративни клиенти. БНП Париба С.А. – клон София предлага артикули и услуги в корпоративното и институционално банкиране, както и персонализирани финансови решения. Освен своите два офиса в София и Варна, Групата БНП Париба е показана в България и посредством застрахователната компания БНП Париба Кардиф и водещата компания за потребителско кредитиране – БНП Париба Лични финанси и има общо над 1 500 чиновници. Допълнителна информация на www.bnpparibas.bg За Групата БНП Париба БНП Париба (www.bnpparibas.com) участва в 80 страни с близо 190 000 чиновници, от които 145 000 в Европа. Групата заема челни позиции в трите си съществени посоки: Банкиране на дребно, Инвестиционни решения, както и Корпоративно и институционално банкиране. В Европа Групата има 4 съществени вътрешни пазара (Белгия, Франция, Италия и Люксембург), а БНП Париба Лични финанси е водач в потребителското кредитиране. БНП Париба популяризира своя интегриран модел за банкиране на дребно в страните от Средиземноморието, Турция, Източна Европа и обширна мрежа в западната част на Съединени американски щати. В направленията Корпоративно и институционално банкиране и Инвестиционни решения, БНП Париба заема челни позиции в Европа, има мощно наличие в Северна и Южна Америка и бързорастящ бизнес в Азия и Тихоокеанския район. За спомагателна информация: Бизнес линия Депозити БНП ПАРИБА С.А. – клон София Валентин Митев +359 (0) 2 9218 613 +359 (0) 887 467 616
[email protected] PR Point Галин Бородинов +359 (0) 2 9438 704 +359 (0) 888 651 688 [email protected]
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР