Да преследващ олигарси, станали такива в резултат на българския модел

...
Да преследващ олигарси, станали такива в резултат на българския модел
Коментари Харесай

Татяна Дончева за преследваните олигарси: Когато имаме собственост - наша работа е как ще я стопанисваме

" Да преследващ олигарси, станали такива вследствие на българския модел на раздържавяване наподобява подозрително, тъй като от прокуратурата няма защо да ги търсят. " Това сподели в изявление за bTV водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева, която е поела отбраната на Евгения Банева . По думите ѝ и да има нарушавания те са с изтекла отминалост.
" Когато имаме благосъстоятелност - наша работа е по какъв начин ще я стопанисваме, само че за това не може да носим наказателна отговорност ", добави още Дончева.
" Ако ще осъждаме приватизацията - не е това методът... Не може прислужниците на някогашната комунистическа номенклатура и охранителите да ни трансферират едни, обогатили се от процеса хора, като парче месо на изгладнели лъвове и да ни кажат, че би трябвало да се задоволим с това ", безапелационна беше още тя.
По думите ѝ разграбването на България е станало по различен механизъм и " е извънредно време да се запитаме дали всичко това не е изисквало съответното възнаграждение. "
Дончева изрази мнение, че абсурдът с НОИ-Силистр а е за да се прикрие неизплащането на инвалидните добавки на 300 хиляди души.
Според нея от ГЕРБ са решили да опростят 8 млн. лева задължения на Мюфтийството , с цел да останат на власт, защото Движение за права и свободи подсигурява кворума в Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР