"Да, Преслава наистина е бременна! Чака дете от гаджето си

...
"Да, Преслава наистина е бременна! Чака дете от гаджето си
Коментари Харесай

Преслава чака първа рожба

"Да, Преслава в действителност е бременна! Чака дете от гаджето си Павел Лазаров. В момента е в третия месец. " Това подшушнаха пред "Уикенд " близки на певицата, за която от седмици се приказва, че ще става майка.

Звездата се пробва да крие богатствата новина, само че положението й към този момент ясно проличава.

В момента във всички по-известни салони за хубост в София, които са посещавани от фолк певици и моделки, е плъзнала клюката за бременността на Преслава. В телевизия „ Планета” същото приказват единствено за това, без значение, че самата изпълнителка се прави, че новината е най-обикновена небивалица.

"Всички виждат какъв брой е напълняла за броени седмици. Това се чисти хормони! И гърдите й са станали големи, както бяха преди да отслабне и да си понижи бюста с пластична операция”, разясняват колежки на Петя. Бременността се е отразила и на ханша й, а в случай че всичко с бебето е наред, напълно скоро се чака коремчето също да се заобли. Много от другите певици в „ Пайнер” непосредствено й подхвърляли, че й е време да стане майка, единствено с цел да видят по какъв начин ще реагира. За сходни диалози Петя имала дежурна имитация: „ Мъжът ми ме угоява! Много вкусно готви!”. Тя я употребила дори когато никой не повдигал въпроса за наедрялата й в последно време фигура. Колежките й имат едно-единствено пояснение за това – „ Гузен негонен бяга!”.

Самият Павел към този момент не потвърждавал, само че и не отричал, че обичаната му скоро ще го направи баща. Предпочитал да заобикаля тематиката, евентуално тъй като не желае да лъже, че бременност няма.

"Преслава умира от боязън да не пометне”, настояват познати на певицата. Говори се, че е правила импровизиран аборт при предходна връзка и сега треперела да не й се случи още веднъж. Както „ Уикенд” писа, тя ще разкрие за бременността си най-рано след третия месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР