Да, Преслава наистина е бременна! Чака дете от гаджето си

...
Да, Преслава наистина е бременна! Чака дете от гаджето си
Коментари Харесай

Да, Преслава е бременна! Нови разкрития ТУК + защо певицата трепери

„ Да, Преслава в действителност е бременна! Чака дете от гаджето си Павел Лазаров. В момента е в третия месец. ” Това подшушнаха пред „ Уикенд ” близки на певицата, за която от седмици се приказва, че ще става майка. Звездата се пробва да крие богатствата новина, само че положението й към този момент ясно проличава, научи HotArena .

В момента във всички по-известни салони за хубост в София, които са посещавани от фолк певици и моделки, е плъзнала клюката за бременността на Преслава. В телевизия „ Планета ” същото приказват единствено за това, без значение, че самата изпълнителка се прави, че новината е най-обикновена небивалица.

Всички виждат какъв брой е напълняла за броени седмици. Това се чисти хормони! И гърдите й са станали големи, както бяха преди да отслабне и да си понижи бюста с пластична интервенция ”, разясняват колежки на Петя. Бременността се е отразила и на ханша й, а в случай че всичко с бебето е наред, напълно скоро се чака коремчето също да се заобли. Много от другите певици в „ Пайнер ” непосредствено й подхвърляли, че й е време да стане майка, единствено с цел да видят по какъв начин ще реагира. За сходни диалози Петя имала дежурна имитация: „ Мъжът ми ме угоява! Много вкусно готви! ”. Тя я употребила дори когато никой не повдигал въпроса за наедрялата й в последно време фигура. Колежките й имат едно-единствено пояснение за това – „ Гузен негонен бяга! ”. 

Самият Павел към този момент не потвърждавал, само че и не отричал, че обичаната му скоро ще го направи баща. Предпочитал да заобикаля тематиката, евентуално тъй като не желае да лъже, че бременност няма. „ Преслава умира от боязън да не пометне ”, настояват познати на певицата. Говори се, че е правила импровизиран аборт при предходна връзка и сега треперела да не й се случи още веднъж. Както „ Уикенд ” писа, тя ще разкрие бременността си най-рано след третия месец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР