Да преживяват раздяла често е едно от най-болезнените неща за

...
Да преживяват раздяла често е едно от най-болезнените неща за
Коментари Харесай

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Да претърпяват разлъка постоянно е едно от най-болезнените неща за хората. Всеки субект възприема  разрушено сърце по друг метод, като това зависи и от неговия зодиакален знак.

Някои зодии са склонни да завършват връзката с колегата си по внимателен метод. Те резервират опцията за помиряване отворена за някакъв миг в бъдещето. Много връзки се възобновяват след известно спиране и даже са по-успешни от преди. Точно на това се уповават част от хората. Те прекомерно доста обичат индивида до себе си, с цел да сложат финален завършек на всичко.

Има обаче и такива, които затварят вратата и не се връщат към спомените за обичания даже години след раздялата. Те желаят да не помнят всичко, обвързвано с тези връзки. Изхвърлят всеки един подарък, който са получавали от този човек. Също по този начин трият от компютъра си всяка фотография, която имат с към този момент някогашната им половинка. За тях това е минало, което би трябвало да бъде изтрито от тяхното схващане. Причината е, че това им носи единствено страдалчество по една изгубена обич.

И по този начин, от Телец до Дева, прочетете нататък, с цел да разберете по какъв начин претърпяват разлъка земните зодиакални знаци.

Телец

Телците обичат да са необвързани и ценят персоналната независимост повече от всичко. В същото време обаче те бързо влизат във връзки с вярата, че ще продължат постоянно. Но когато нещата се взривят, те са първите, които дават задна. Телците употребяват компанията на другар като успокоителен еликсир, с цел да излекуват разрушеното си сърце. Можете да намерите самотния знак да прекарва вечер с няколко напитки, до момента в който излива сърцето си пред най-хубавия си другар. За тях това е тежък миг и имат потребност от рамо, на което да се облегнат. За тях връзката значи нещо доста съществено и в никакъв случай не мислят за нейния край, до момента в който той не настъпи. Те са неподготвени за този миг и по тази причина постоянно са доста нещастни при разлъка.

Козирог

Вероятно Козирогът е единственият звезден знак, който се пробва да излекува разрушеното си сърце, като се хвърля в обятията на нов ухажор. Те имат доста саморазрушителни пристрастености, които в последна сметка въздействат на връзката. Въпреки това, когато са неотдавна необвързани, те са склонни да стартират връзки, които не са чак толкоз съществени. По този метод пробват да не помнят болката и да се забавляват с другите. Те просто желаят да не бъдат сами, а да прекарват време с нов човек до себе си. Те доста добре знаят, че новите връзки е доста евентуално да не продължат дълго. Но по този метод не помнят някогашния си и претърпяват раздялата по-поносимо. Много хора обаче не схващат това тяхно деяние и постоянно Козирозите са подложени на критика за сходно държание.

Дева

Този звезден знак вижда егото си засегнато, когато излезе от връзка. Ако неотдавна са били отхвърлени, се усещат извънредно зле. За тях е необикновено мъчно да преживеят разлъка и да преодолеят възприятието на изменничество след нея. Защото те усещат протичащото се тъкмо по този метод. Така че те биха желали да наранят някогашния си, като стартират нова връзка с различен човек. Може те даже се открият с някой, който родителите им предлагат от години или пък с другар на някогашния си. Те знаят, че това би било още по-болезнено за него. Девите биха се обърнали и към някой остарял другар, който могат да преоткрият като сътрудник. Не е изключено да стартират нова връзка с подобен човек. Представителите на тази зодия си мислят, че ще накарат досегашната си половинка да ревнува, като те са щастливи с някой различен. Те няма да крият новата си връзка. Затова бързо биха почнали да споделят фотоси с новия си сътрудник в обществените мрежи. По този метод биха желали да покажат на другите какъв брой са щастливи и по какъв начин не им пука от протичащото се. В реалност обаче те претърпяват разлъка доста мъчно и вътрешно се раздират от болежка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР