Да познавате силните си страни означава да имате ясна представа

...
Да познавате силните си страни означава да имате ясна представа
Коментари Харесай

Как очароваш мъжете според зодията ти

Да познавате мощните си страни значи да имате ясна визия какво желаете от близките и по какъв начин да го получите. Някои дами чудесно осъзнават сбирката си от качества, с която разполагат, и не се опасяват да я употребяват.

Всички имаме собствен самостоятелен метод, когато влизаме в ролята си на прелъстителки. Но е утвърден факт, че самоувереността е най-хубавият аксесоар за всяка жена.

Ето по какъв начин очароваш мъжете съгласно зодията си:

Овен


Жените от зодия Овен не робуват на разпоредбите, а ги основават. Околните са мощно привлечени от ентусиазма и оптимизма, които излъчват непрекъснато.

Телец

Освен че са най-прекрасните другари на света, Телците притеглят с чувствената си натура. Въпреки че от време на време прекаляват с ината си, те притеглят с класата, която излъчват,  а и с това, че са крепко стъпили на земята.
 дами ThinkStock/Getty Images-->
Близнаци

Близнаците непрестанно са заети с нещо и не стопират да вършат проекти за бъдещето. Представителките от тази зодия очароват с енергичността си и с тях в никакъв случай не е скучно.

Рак

Тази зодия обича мощно и е извънредно лоялна към колегата си. Тези, които са обект на предпочитание от Рака, са най-големите късметлии на света.

Лъв

Всички желаят Лъвиците в обкръжението си. Те са е уверени, лоялени и великодушни. Пленяват със пристрастеността и ентусиазма си, способни са да се оправят с всичко.
 дами ThinkStock/Getty Images
Дева

Те са практични и държат всичко да бъде наред до най-малката детайлност. Девата е реалист, който пленява с характерността си.

Везни

Те наподобяват превъзходно във всичко, което вършат. Притежават отлични отзивчиви умения и са доста положителни дипломати.

Скорпион

Те са цялостна диаметралност на Везните. Интроверти по душа, те пленяват с лоялността си и са способни да изпитат дълбоки изпепеляващи усеща.

Стрелец

 Дамите от зодия Стрелец дават тип на апатични и асоциални. Но щом един път ги опознаете, ще се влюбите в приключенския им дух.

Козирог

Околните постоянно мислят  дамите от зодията за надути и арогантни поради увереността, която излъчват. Но когато са влюбени, те са изцяло отдадени на половинките си.

Водолей

Бунтарите на зодиака. Непрекъснато се впускат в търсене на вълнуващи нови провокации. Мъжете бързо се влюбват в непокорния им дух.
 ж ThinkStock/Getty Images
Риби

Емоционални и чувствителни идеалисти.Мъжете се влюбват в отзивчивия им темперамент. Рибите не стопират да търсят положителното у индивида и точно това кара близките да ги обожават.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР