Да пострадаш в катастрофа и да те глобят. Това е

...
Да пострадаш в катастрофа и да те глобят. Това е
Коментари Харесай

Отново абсурд на пътя! Потърпевш в катастрофа - виновен според КАТ

Да пострадаш в злополука и да те глобят. Това е по автентичен случай, за който фен на Нова тв изпрати видеоклип. На фрагментите се вижда, че той е засечен от различен водач.

Защо обаче най-после потърпевшият получава акт, а другият водач - никакво наказване?

Инцидентът е станал на кръстовище в столичния кв. "Дружба ". След като съумява да избегне удар с различен автомобил, който е в нарушаване, Александър Ватев се блъска в защитната ограда. Дошлите на място чиновници на КАТ му пишат акт, тъй като съгласно тях лидерът е самокатастрофирал.

Ето какво описа пострадалият водач:

„ Аз се движех по бул. „ Цветан Лазаров” и наближавайки кръстовището, светофарът светеше зелено. От 14 години съм водач. Досега нямам никакви актове и прегрешения на пътя. Когато се ударихме, съумях да сляза самичък от колата. Огледах се и видях, че няма различен спрял автомобил. Единият от очевидците незабавно пристигна при мен да погледна дали съм добре. На другата страна на кръстовището е имало различен очевидец, който вижда, че виновният водач потегля да бяга, настига го и съумява да му снима номера”, описа Александър Ватев, пострадал при злополуката.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР