Да помогнеш, да направиш добро, да правиш добро означава да

...
Да помогнеш, да направиш добро, да правиш добро означава да
Коментари Харесай

Избери своя герой и му кажи Благодаря

Да окажеш помощ, да направиш положително, да правиш положително значи да оставиш парченце от себе си в света. Това е предопределение за индивида, който може да направи своя избор, като избора " да бъде или да не бъде ".

За трета поредна година стартират номинациите на най-голямата платформа за доброволчество в България - TimeHeroes.org и за техните Годишни награди за доброволчество " Героите ".
Наградите отличават хора и организации, съдействали за развиването на доброволческата просвета в България.

От на следващия ден, 22 април до 12 май на awards.timeheroes.org всеки може да номинира своите герои - доброволци, неправителствени организации, компании, публицисти - за техните положителни каузи, случили се в интервала юни 2018 година - април 2019 година

Тази година премиите " Героите " ще са достойният край на първото издание на Седмица на героите - фестивал на положителното , в който могат да се включат всички искащи да слушат, описват и гледат вдъхновяващи истории за доброволчество.

В Седмицата на героите всеки, който има към момента съмнения, само че таи в себе си предпочитание да оказва помощ и да се включи в доброволческа самодейност, може да разбере и избере своята идея.

В предходните две издания на премиите бяха отличени над 40 изключителни доброволчески образеца , а измежду отличените са доброволци и организации, подкрепящи разнообразни дела в цяла България. Отличени бяха още и виновни компании, които поддържат и развиват доброволчеството в екипите си, както и публицисти - за медийно отразяване на тематиката.

И тази година журито, формирано от персони с дейна гражданска позиция, ще търси доброволчески истории, прояви и практики, които са вдъхновяващи, смели, реформаторски, израз на дейна общественополезна активност и позиция, или образец за доста позитивно влияние върху дадена идея или общественост.

Отличените ще бъдат оповестени на тържествена гала на 6 юни.

От 2012 година до момента TimeHeroes.org оказва помощ на българите да поддържат обществени и културни начинания с времето и уменията си. С над 55 000 регистрирани доброволци , обединени към 1800 начинания на над 700 неправителствени организации (НПО) в цялата страна, платформата е главният източник на доброволци за българските Неправителствени организации. TimeHeroes оказва помощ още за развиването на културата на доброволчеството измежду българските възпитаници, компании, както и измежду хората в дейна пенсионна възраст.

ГЕРОИТЕ 2019 се реализират по план на Фондация " Америка за България " и с поддръжката на UniCredit Bulbank - суперпартньор и Hewlett Packard Enterprise - сътрудник.

Повече информация, както и подробните критерии на премиите, ще намерите на awards.timeheroes.org .
 Снимка 419359
Можете да разгледате предните две издания тук: https://awards.timeheroes.org/geroite-2018 и https://awards.timeheroes.org/geroite-2017.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР