Да помогне за решаването на проблем с транспорта до Стара

...
Да помогне за решаването на проблем с транспорта до Стара
Коментари Харесай

Мая Манолова пристигна с автобус в Стара Загора, който закъсня

Да помогне за решаването на проблем с превоза до Стара Загора на три села изиска от омбудсмана Мая Манолова жена на автогарата в Града на липите. От Сърневец и Найденово, община Братя Даскалови, и Средногорово, община Казанлък, мъчно се пътува до регионалния център поради неналичието на комфортен превоз.
Манолова през днешния ден дойде със забавяне от към 15 минути в Стара Загора с рейс на публичния превоз. Омбудсманът показа пред медиите, че пътуването е минало добре, а хората от рейса са сложили пред нея проблеми, свързани с публичния превоз, с БДЖ и с нискотарифните пътувания със самолети. Тя благодари на уредниците, че са трансформирали часа на събитието, с цел да успее да пристигна. Днес тя участва на оповестяването на първия " млад омбудсман в страната ". Инициатива за неговия избор е на публичния медиатор на община Стара Загора Надежда Чакърова-Николова, а на състезанието се явиха 20 двойки възпитаници от старозагорски учебни заведения.
Утре Мая Манолова ще направи мобилна приемна във влака София - Варна. В Стара Загора тя съобщи, че обмисля да предложи на всички на високи позиции в страната да слязат от служебните си коли и да употребяват публичния превоз като нея.
Припомняме, че финансовият министър Владислав Горанов предложи с бюджета за 2019 година да отпадне правото на публичния бранител да употребява кола и водач на Национална работа " Охрана ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР