Да помогне на първия мъж в „Ергенът“ да намери половинката

...
Да помогне на първия мъж в „Ергенът“ да намери половинката
Коментари Харесай

Наум Шопов снима Ергенът с бебе на ръце

Да помогне на първия мъж в „ Ергенът “ да откри половинката си – с това начинание към този момент се зае артистът с здравно обучение Наум Шопов-младши в Турция . Той отпътува за южната ни съседка преди седмици, а камерата за риалити предаването се върти съвсем непрекъснато.

Докато не е ангажиран с воденето на шоуто, синът на Христо Шопов ще живее в хотелска стая. Сред най-големите провокации, които среща до момента в който работи по „ Ергенът “ пък е ученето на репликите. Екранният лекар Тасев от „ Откраднат живот “ призна, че е отвикнал да наизустява сюжет след края на медицинския сериал. Освен това в разговорите на „ Ергенът “ постоянно откривал словосъчетания, които отвън обсега на камерите в никакъв случай не би употребявал.

Снимките на риалити формата доведоха и до първата по-дълга разлъка за Шопов и Теа Минкова. Годеницата на артиста се наложи да остане в София дружно с щерка им Амая за седмица. Въпреки това през уикенда те също отпътуваха за Турция. „ Вече ми е цялостно “, написа на собствен ред водещият на „ Ергенът “ под фотография с момиченцето си на плажа, написа "Монитор ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР