Да помогне на децата в нужда – с тази кауза

...
Да помогне на децата в нужда – с тази кауза
Коментари Харесай

Джей Джей записа песен със 17 международни звезди - slava.bg

Да помогне на децата в потребност – с тази идея се зае Георги Симеонов – Джей Джей, който доби известност към присъединяване си в Equinox на Евровизия и „ Като две капки вода “.

Паралелно с превъплъщенията си в риалити формата, той се включи в акция на Unicef Vietnam. Така, изпълнителят, който се качи на сцената на Евровизия през 2018 година запя дружно със 17 други реализатори от целия свят за щедрост. Песента носи заглавието Under The Same Sky и е дело на германско-виетнамския актьор Тронг Хю. Всички средства, извоювани от аудиото и видеопродукцията към парчето в границите на три години, ще бъдат дарени на Unicef.

„ Всяко дете във всеки случай или обстановка заслужава внимание и грижа от обществото. Имаме потребност от вашата помощ да дадем късмет на всички деца по света за задоволително храна, чиста вода и обучение “, споделят уредниците, които събират и все още дарения.

В плана присъединяване взимат още Винсент Буено, който ще показа Австрия на Евровизия 2021, еквадорската звезда Naíza, която е делила сцена с Шакира и Джъстин Бийбър и мн. други

Under The Same Sky се чака да излезе по-късно през днешния ден.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР