Да полудейш ли или да не? Екзистенциален въпрос поне колкото

...
Да полудейш ли или да не? Екзистенциален въпрос поне колкото
Коментари Харесай

Борисовите медийни подгъзници реват: Победа! Санитарите блеят

Да полудейш ли или да не? Екзистенциален въпрос най-малко колкото оня на Хамлет и четирите питания на Радев към Борисов. Аз персонално мисля, че от първия въпрос няма потребност, защото най-малко 80% сме луднали от дълго време. Положителното, както и при Алцхаймера е, че болният не знае. За близките по никакъв начин не е положително…
Ето едно изказване, което няма по какъв начин да не притегли вниманието с възторжената си решителност. „ Големият победител от абсурда сред премиера и президента е Борисов “. Това написа един уебсайт, прочут с въртеливите си придвижвания по отношение на вятъра на властта. Те припомнят лисицата Фуше, който приветствал националните протести, а по-късно разстрелвал участниците в тях… Възхвалявал Робеспиер и Наполеон, след това ги наричал тирани и идиоти. За него Стефан Цвайг споделил: „ Някои хора като че ли за това и съществуват: в сложни моменти да се извъртят пълзейки и да извърнат „ нищото “ в „ нещо “ и „ нещото “ в „ нищо “. Да търсиш у такива хора честност, е все едно да се оглеждаш за слънцето в тъмна нощ. “ Казал го за Фуше, а звучи като за привластовите медии у нас.

Нека забележим по какъв начин Борисов победи Радев, съгласно случките от последните седмици.

На 9 януари 2018 година американският дипломат в София Ерик Рубин се среща с президента Румен Радев в президентството. Говорили си за стратегическото партньорство сред България и Съединени американски щати. Сигурно и за други неща, които не знаем. И двамата знаят британски, могат и „ на четири очи “ да си хортуват. Не като други, които могат единствено „ на шест “...

На 14 февруари президентът Радев насочва към Борисов четири въпроса за връзките и бизнеса му с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Радев подлага на критика и опитите да бъде заобиколен в връзките България – Турция и Турция – Европейски Съюз.

На 14 февруари 2018 година президентът на Турция Ердоган декларира: Съединени американски щати ще получат османски токат ( пренебрежително за „ ще ядат огромен пердах “, тур. ) задето се бъркат в нашата задача в Сирия .

Часове по-късно американският президент Тръмп предизвестява Турция да ограничи военната си намеса в Сирия.

15 февруари 2018 година На ВИП-а на летище София министър председателят Борисов назова въпросите на Радев: „ Вероломно нахлуване против държавното управление “ . След това изясни, че персонално той прави повече от всички в Европа, с цел да се усъвършенства разговора с Анкара. Похвали президента Ердоган и акцентира, че е огромен другар с него.

21 февруари 2018 година Президентът Радев наложи несъгласие на закона „ Пеевски “ за КТБ.

Същият ден се организира среща сред Румен Радев и американският дипломат Рубин.

(На 9 февруари ГЕРБ и „ патриотите “ гласоподаваха единомислещо на първо четене закона „ Пеевски “ за КТБ.)

Разкодирайки тази последователност и имайки поради мястото на Съединени американски щати в света оня трибуквен уебсайт възкликнал: Борисов е огромният победител! Освен да допълним, че Боко е туширал и оня янки Рубин, какво друго ни остава. Къде са санитарите, обаче, къде са?

Фуше, Фуше, презрян негоднико, вземай образец! Келепирът и патологичният слугинаж вършат някои медии изключително заболели.

Честита победа, господин министър председател.

Аз и тези като мен сме в друга часова зона.

Борис Петков

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР