Да получиш късче от Рая е нещо... безценно. Но пък,

...
Да получиш късче от Рая е нещо... безценно. Но пък,
Коментари Харесай

Двата острова на Бахамите, които могат да бъдат ваши срещу $26 000 000

Да получиш парченце от Рая е нещо... скъпо. Но пък, в случай че въпреки всичко си подготвен самичък да си го купиш, то ще ти коства към 26 милиона щатски $.

Точно за толкоз са оповестени два тропически острова, които се намират единствено на 56 километра от столицата на Бахамите Насау. Общата повърхност, която се продава, възлиза на 335 декара, като до екзотичното място може да се стигне с лодка или с хидроплан.

 Снимка 391560
Източник:

Новият притежател ще може да отсяда в първокласна къща с шест спални, шест бани, ситуирана на повърхност от близо 400 квадратни метра, която се намира на единия от островите, излиза наяве от оферта на платформата Luxury Real Estate.

 Снимка 391558
Източник:

Нещо повече - всяка от стаите разполага с красива панорама към брега. Също по този начин там има и дребна вила с 4 спални и две бани.

 Снимка 391559
Източник:

Вторият остров разполага с още една двуетажна къща с три стаи и две бани. Също по този начин там човек може да се разноски из предпазена лагуна, която се простира на повърхност от над 20 декара.

 Снимка 391562
Източник:

И на двата острова има ток, вода и достъп до всички нужни комунални услуги. Също по този начин там има генератори, резервоари за гориво, както и за питейна вода.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР