Да похапва навън шкембе чорба бе спипан музикантът Развигор Попов.

...
Да похапва навън шкембе чорба бе спипан музикантът Развигор Попов.
Коментари Харесай

Развигор Попов тайно сърба шкембе чорба

Да похапва на открито шкембе супа бе хванат музикантът Развигор Попов. Певецът на „ Вълкът и седемте козлета ” освен има вълчи вкус, само че е и национален човек, видя HotArena.

Музикантът постоянно отскача с домашна тенджерка в обичаната си квартална механа и от там пазари манджи за у дома. Певецът не е претенциозен–кюфтета, кебапчета, мусака и от време на време даже обичаната шкембе супа.

За страдание на музиканта, не всеки ден има опция да хапва от нея. У дома Мими му се кара, когато прекали с чорбата, по тази причина и той тайничко се измъква, с цел да си похапне в заведението.

Певицата не крие, че не обича да готви и рядко включва печката вкъщи. Развигор обаче има ясно изявен кулинарен гений и обича да се изявява в кухнята.

Въпреки това, артистът все по-често отскача до близкото заведение, с цел да обезпечи топъл обяд или вечеря. Още повече, че ресторантът се намира в близост от вкъщи на фамилията в София, написа „ България през днешния ден ”.

При все това Мими сподели, че умее да готви, изключително когато изиска. В „ Черешката на тортата ” тя показа, че не е почитател на домакинската работа, само че се оправя с нея.

„ Признавам си, че не съм от постоянно готвещите хора, само че в последна сметка всеки може да направи нещо, когато има предпочитание ”, споделя певицата.

С доста усърдие и непримиримост, тя съумя да подготви богата вечеря за гостите си.

На масата Мими предложи свежа пролетна салата, две съществени разядки, две съществени - мусака по рецепта на брачна половинка й Развигор и пълнени петлета с трюфелова паста. За десерт пък предложи типичен ябълков щрудел със сладолед.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР