Да поема ли този риск, Какво да очаквам в близкото

...
Да поема ли този риск, Какво да очаквам в близкото
Коментари Харесай

Бъдете наясно какво не можете да контролирате, за да не се притеснявате за него

" Да поема ли този риск ", " Какво да чакам в близкото бъдеще " и " Как да ръководя смяната " са добре познати въпроси за тези, които ръководят личен бизнес и търсят верния метод да го разраснат. Предприемачеството може да е самотно занятие и да носи безсънни нощи. Това е изключително правилно, когато бизнесът минава от категорията " дребен " в " междинен ", а за какво не и в " огромен ".

На 26 ноември конференцията Growth Summit на " Капитал " и Entrepreneurs Organization Югоизточна Европа ще адресира най-важните въпроси за притежателите на растящи компании: каква е вярната тактика за растеж и по какъв начин да я извърша, по какъв начин да ръководя хората и ресурсите в моя бизнес. Събитието ще събере бизнесмени и консултанти от целия свят, с цел да опишат уроците, които са научили от първа ръка.

Вижте програмата и запазете своето място на по-ниска цена преди 31 октомври.
Джордж Ган е бизнесмен и един от създателите на ИТ промишлеността в Малайзия. След като приключва City University в Лондон и работи няколко години в града, през 1987 година се завръща в Малайзия, с цел да основе първия си ИТ бизнес - Hitechniaga. Компанията е систематичен интегратор и първа вкарва Unix OS в района. Бизнесът стартира с трима чиновници и доближава до група от 300 чиновници и доходи от над 30 млн. $.
През 1999 година Джордж основава консорциум, който работи по най-голямата система за онлайн публични поръчки в Малайзия. Годишният й оборот е 3.2 милиарда $. През 2002 година Джордж основава нов бизнес в региона на веригата на доставки. Пред 2017 година той влиза в бизнеса с образования със лична стратегия за бизнес тактики и разгръщане. Джордж Ган има компании и в бранша на бутиковите парцели, както и в земеделието.

Как бихте описали вашата компания на едно 7-годишно дете?
- В момента ръководя два бизнеса. Занимавам се с образования и плантации.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Как стартирахте бизнеса си?
- Водеше ме желанието да бъда сполучлив и да осъществя фантазиите си.

Какво ви държи безсънен през нощта? Какво ви кара да станете от леглото заран?
- Не разрешавам на проблемите ми да ме държат безсънен през нощта. Сутрин ставам, защото би трябвало да извърша задачата си и съм избрал дилемите, които да извърша.

Споделете за няколко неточности, които сте създали и от които другите може да се поучат?
- Твърде доста са за изброяване!

Какво знаете в този момент, с което бихте желали да сте били наясно първоначално?
- Да съм наясно с нещата, които мога да управлявам, с цел да мога да преценява резултата. Както и с тези, които не мога да управлявам, с цел да не се постанова да се тормозя за тях.

От какво сте най-доволен и горделив в кариерата си?
- Моето семейство.

Какво е вашето билборд обръщение към света?
- Сами градете живота си. Напълно човешки, изцяло жив.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР