Да подкрепим отличника Боян в пътя му към върха! Събраха

...
Да подкрепим отличника Боян в пътя му към върха! Събраха
Коментари Харесай

Браво! Таланти събраха 3300 лв. за отличника Боян СНИМКИ

Да подкрепим отличника Боян в пътя му към върха! Събраха 4800 лева за лекуването на отличника Боян Симона Загорова и Невена Пейкова пеят в помощ на Боян Бивша солистка на "Канарите " пее за Боян

3300 лв. се събраха от благотворителния концерт " Деца оказват помощ на Боян " в залата на СУ " Патриарх Евтимий " за Боян Бонев. Средствата ще бъдат допълнени към сумата, която е нужна за лекуването му чужбина. Необходими обаче още 150 хиляди евро, с цел да бъде направена интервенция на Боян в Германия. Той е болен от левкемия, само че лекарите дават вяра за младото момче.

Концертът започва с танцови осъществявания на десетки фолклорни и танцови сформира от няколко школи в града. Той продължи с песни и осъществявания на младите гении. Талантлива певица Владислава Христозова извърши авторска ария " Деца оказват помощ на деца ", която беше написана особено за благотворителна акция. Над 100 деца взеха присъединяване в идеята. Най-малкият бе 2-годишният Теодор от групировка за достоверен фолклор " Куклици ".

Организаторката на проявата Влада Парфенова изрича своите благодарности към всички участници на благотворителната демонстрация, към медиите и към всички, които подариха средства за Боян.

Банкова сметка за събиране на средства

Боян Иванов Бонев
Банка ДСК-ЕАД
EURO
IBAN BG61STSA93000025577504
BIC STSABGSF

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР