Да поддържаме физическата си форма не е никак лесно начинание.

...
Да поддържаме физическата си форма не е никак лесно начинание.
Коментари Харесай

Как да поддържаме форма с ограничен бюджет

Да поддържаме физическата си форма не е по никакъв начин елементарно начинание. Изискват се доста усиля, режими, време и пари. Ако първите три зависят до по-голяма степен от нас и нашата организация и мотивация, то при четвъртото - парите, нещата не стоят тъкмо по този начин.

 Как да горим повече калории
Как да горим повече калории

Няколко потребни съвета

При всички разноски не е по никакъв начин елементарно да отделяме средства за спортуване. Това обаче въобще не значи, че би трябвало да се лишаваме от удоволствието да спортуваме и да бъдем дейни.

На една ръка разстояние

 Снимка 335612

Може да намерим подобаващ фитнес или зала за групови тренировки, която да бъде покрай жилището ни. Това ще ни спести спомагателни разноски за градски превоз, в случай че нямаме карта; време - също.

Без карти

 Снимка 335613

Много хора си споделят: " Ще си извадя карта, с цел да ме подтиква да вървя ", само че това не е прагматично във всички случаи. Има месеци, в които не сме толкоз заети и може да спортуваме доста по-често. Има обаче и такива интервали, в които нямаме времето и силите да го създадем. Ето за какво, в случай че плащаме, единствено когато вървим, ще си спестим разноските за карта, която е доста евентуално да не използваме пълноценно.

Изисквания

 Снимка 335614

Не е наложително да посещаваме фитнес, който ще ни коства 10, 15 или повече лв.. Може да се ориентираме към такива, които не оферират толкоз съвременен интериор и уреди, само че ще свършат същата работа за по-малко пари.

Доброто остаряло бягане

 Снимка 335615

За да потичаме в близкия парк не са ни нужни пари, а единствено предпочитание и мотивация. Точно по този начин, снегът не е опрощение.

Приложения

 Снимка 335616

Хубавото на технологиите е, че още с инсталирането на приложение за спорт на телефона имаме подготвена подготвителна стратегия, която да следваме. Може да вършим упражненията, без даже да се постанова да излизаме на открито, още веднъж - без пари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР