Да подаде ръка на бедни деца в района на Княжевац,

...
Да подаде ръка на бедни деца в района на Княжевац,
Коментари Харесай

Южен вятър 2 подава ръка на бедни деца - slava.bg

Да подаде ръка на небогати деца в региона на Княжевац, където организира по-голямата част от фотосите към последния си филм – зад тази акция застана режисьорът на „ Южен вятър “ Милош Аврамович, както и останалата част от екипа на втория филм от поредицата.

Кинодейците ще оказват помощ финансово за закупуването на образователни материали за хлапетата в считания за един от най-бедните региони на Сърбия.

Работата по „ Южен вятър 2 “ продължава на цялостни обороти, а по думите на Аврамович феновете ще останат възхитени и от някои от по-младите български артисти, които също са привлечени в продукцията. Както „ Монитор “ към този момент писа, пред камерата за продукцията застават Захари Бахаров и Мариан Вълев. В заглавието с присъединяване ще се разпише още и Николай Николаев („ Засукан свят “), като съгласно спекулациите на екран ще забележим и Асен Блатечки.

„ Южен вятър 2 “ ще направи премиерата си по проект в края на месец януари следващата година. Това обаче напълно няма да е краят на историята. Пред медии Аврамович разкри, че има намерение да снима общо три кино лентата и три сезона на сполучливия сериал, който започва през последната година и бе отдаден на истинското кинозаглавие.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР