Да отворим парковете и планините край големите градове в България,

...
Да отворим парковете и планините край големите градове в България,
Коментари Харесай

Борисов: Ще отворим парковете и планините само при едно положение!

 " Да отворим парковете и планините край огромните градове в България, с цел да поемат глътка въздух хората - това ще се случи, в случай че успеем да удържим ситуацията към и малко след Великден. Пика го чакаме до 10-15 дни ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на рпесконференция в министерски съвет преди минути.

Преди това Борисов организира среща с Негово Светейшество Българския патриарх Неофит и епархийските митрополити в Синодалната палата. Във фокуса на диалога бяха нужните ограничения и организацията за посрещането на Възкресение Христово, налагани от изключителното състояние в страната по отношение на разпространяването на COVID-19. 

Министър-председателят Борисов уточни, че все още в името на живота и здравето на българските жители за ограничаване на разпространяването на ковид са въведени редица ограничения. "

От една страна, сме забранили парковете, забранили сме хората да излизат в планините, по тази причина пуснем ли ги да излязат по този начин всеобщо, доста ме е боязън да не тръгне огромна болест “, безапелационен бе министър председателят Борисов във връзка идните празници Цветница и Великден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР