Да оцелееш без вода и храна при минусови температури в

...
Да оцелееш без вода и храна при минусови температури в
Коментари Харесай

Да оцелееш в Пирин без вода и храна - в помощ на хора с увреждания

Да оцелееш без вода и храна при минусови температури в Пирин. Не, това не е следващото риалити или предизвикателство към човешките благоприятни условия. Това е идея в поддръжка на хората с увреждания.

Лица на идеята са Цветан Найденов, Светослав Атанасов и Костадин Коюв. Инициативата е известна под името " Оцеляване с идея - Пирин ". В поредност от пет епизода " оцеляващият " Цветан Найденов би трябвало да пресече Пирин и да доближи до " Защитени жилища 1 и 2 " в град Банско, единствено с облеклата на гърба си; нож; ферородна запалка; снимачна техника; раница с хранителни запаси за Защитените жилища. Вода и храна не са планувани.
С помощта на оборудването си обаче Цветан ще покаже по какъв начин може да се оцелее. Зрителите ще могат да видят естествените забележителности през които минава и информация за институцията, до което би трябвало да доближи и да “достави провизиите”. А провизиите в действителност са зимна екипировка за хората с увреждания, дарени от положителни хора.
Целият план ще бъде сниман за 26 часа, като се има поради, че пренощуването на “оцеляващият” ще бъде навън в природата. Основни сътрудници са община Банско и Организацията на българските скаути, пълновръстен член на Световната организация на скаутското придвижване.
Всички искащи да се включат в благотворителния план могат да се свържат с WITTOSURVIVE на уеб страницата им или във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР