Да отлагаш днешната работа за утре и малките решения, които

...
Да отлагаш днешната работа за утре и малките решения, които
Коментари Харесай

Електрическият велосипед не е бъдещето. Той е настоящето

Да отлагаш днешната работа за на следващия ден и дребните решения, които могат да трансформират живота ти към огромно положително, е една от тези неточности, които знаем, че не трябва да позволяваме. Но вършим всеки ден. Не единствено от мързел, дори в противен случай - от време на време поставяме големи старания да си измислим извинения, с които до оправдаем дейностите си най-малко пред себе си. Но от това проблемите не изчезват, даже не се смаляват, а просто минават от днешния лист със задания към утрешния.

Един прочут споделя, че най-сигурният метод да победиш утринното запушване на път за работа, е да не участваш в него. Това е от елементи поради казуса с отлагането. Вместо да намериш разумно решение на казуса, ти се самопоставяш пред две благоприятни условия. Първа, спираш да се оплакваш и се нареждаш на опашката за левия завой, колкото и дълга да е тя този вторник. Втора, въобще не излизаш. Разбира се, и двете не са положителни, само че нали сме от тези, отлагащите хора - които ще тръгнат на фитнес, но на следващия ден, тъй като през днешния ден нямат време. Които ще карат до работа, само че различен път, когато ще е по-лесно. Разбира се, рано или късно този по този начин прекрасен утринен ден идва и бъдещето се трансформира в настояще. Настояще, в което би трябвало да отговаряме за вчерашните си решения и да създадем проект за утрешните.



Но в случай че в същия този вторник решим, че цялото това пътешестване, изнервяне, паркиране и в последна сметка, закъсняване, не си коства напъните, нервите и изгорелите газове? Тогава, стига да сме си задали въпроса вярно, отговорът е пред нас. Казва се електрическо колело. Алтернатива на колата, която към този момент едвам се побира в претъпкания ни град, и която ни основава повече компликации, в сравнение с облекчения. Алтернатива и на градския превоз, който след всичко случило се през последните месеци е по-скоро последна мярка, в сравнение с ежедневен метод на напредване. Алтернатива и на заседналия ни живот, който прекарваме пред екрани, на опашка пред заведение за бързо хранене или в обмисляне на огромната смяна, само че "от понеделник ".



С ти стигаш бързо тъкмо там, където искаш, а не до онази спирка, на която стопира рейсът. Заобикаляш задръстването и паркирането и пристигаш в точния момент в офиса. Ти си свободен и разбираш, че градът е една жива система от дребни и огромни улици, булеварди и пътечки, от която ти към този момент си част. Градът се трансформира, а с него и ти. Но може и да е противоположното - ти да си го трансформирал. Защото, в случай че повече хора оставят колите си и тръгнат с колело на работа, градът несъмнено ще е по-различен. Всеки шумозаглушител по-малко е от голяма важност, а алеите се вършат там, където минават хората - както водата постоянно си намира от кое място да мине, по този начин и хората постоянно намират най-хубавия shortcut и няма светофар, подлез или надлез, който да може да промени това. Поне не на нашия полуостров. Затова колкото повече хора излязат с колела и покажат, че това не е бъдещето, а сегашното на нашето напредване, толкоз по-бързо ще се появят и велоалеите, законите и толерантността.



Да вземем за образец тъкмо това колело -. Един български smart e-bike в три версии с пробег от към 140 км, окачване, два размера на рамката и с сваляща се литиево-йонна батерия с 500Wh. Освен това може да се асемблира по този начин, както ти харесва на теб. С него можеш да отидеш на работа, да се върнеш и на другия ден отново да отидеш. Ако пък решиш да избягаш от въпросната работа, то може да се трансформира в най-хубавия ти съидейник, тъй като ще ти помогне да се измъкнеш доста по-бързо. Можеш да следиш какъв брой батерия имаш на цветния му екран и да я пуснеш да се зарежда, където намериш за добре. Можеш да го локализираш през app на телефона, да го заключиш и да виждаш какъв брой километра сте минали дружно. То е за хора, които не отсрочват, а напряко потеглят, и в случай че това си ти, не пропускай предлагането за отстъпка.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР