Да отиде както майка го е родила на тазгодишната церемония

...
Да отиде както майка го е родила на тазгодишната церемония
Коментари Харесай

Шарън Озбър праща Джеймс Франко гол на Оскар-ите

Да отиде както майка го е родила на тазгодишната гала по връчването на Оскар-ите предлага Шарън Озбърн на артиста Джеймс Франко. Идеята за нетрадиционния избор на „ облекло “ за аления килим брачната половинка на фронтмена на Black Sabbath даде в отбрана на звездата от Оз: Великият и могъщият след отправените му обвинявания за полов тормоз.

„ Той е най-хубавият. Какво е направил? Нищо. И какво в случай че се е съблякъл в кола? Голяма работа. Трябва да отиде на Оскар-ите гол “, съобщи пред TMZ Озбърн.

Припомняме, че ден, откакто сграбчи Златен глобус за основна мъжка роля в комедия, Джеймс Франко се трансформира в следващата холивудска звезда, влезнала в листата със „ полови хищници “.

Повод за разкритията стана значката с надпис Time`s Up, която артистът носи на церемонията в поддръжка на новоизлюпилото се придвижване в поддръжка на жертвите на сходно посягане.

„ Хей, Джеймс Франко, хубава значка! Помниш ли по какъв начин преди няколко седмици ми сподели, че голите подиуми, които ме накара да снима в два от филмите ти за по 100 $ дневно не било употреба, тъй като съм подписала контракт? “, написа ядосана актрисата Сара Титър-Каплан в Туитър.

Нейната колежка Али Шийди също се пожали от държанието на Франко в обществените мрежи, написа екран. По думите ѝ, звездата е повода тя да се откаже от кариера в областта на филмовото и телевизионното изкуство. Франко съобщи, че информацията, изнесена в Туитър е погрешна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР