Да останете млади е въпрос на нагласа, но ако искате

...
Да останете млади е въпрос на нагласа, но ако искате
Коментари Харесай

Пет ценни съвета за всички жени над 40

Да останете млади е въпрос на настройка, само че в случай че желаете обликът ви да е подобаващ, по отношение на цифрите в ЕГН-то, би трябвало да спазвате някои значими правила.

Стилът на облекло за дами след 40 години се разграничава от този на една 20-годишна, само че това е главното му преимущество.

В тази публикация ще ви насочим на какво да обърнете внимание и каква е тайната на стилната визия в такава елегантна възраст.

1. Избирайте деликатно

Често срещана неточност в стила след 40 години е изборът на облекла, които не дават отговор на оповестената възраст. Това може да се показва в прекомерно къса дължина, огромно деколте, детски щампи, ярки розови цветове и така нататък 40-те години са ужасно време, през което една дама нормално схваща по какъв начин желае да наподобява. Печеливша алтернатива за нея може да бъде минималистичен жанр, който изненадва със своята грациозност и изисканост.

2. Обувки и чанта

Тези съставни елементи безусловно образуват крайното усещане за външния тип на дамата. Не си коства да спестявате от такива аксесоари или най-малко да избирате елементи, които наподобяват спретнати и представителни, без значение от действителната им цена.

Много дами не обръщат задоволително внимание на стилния дизайн на обувките, поставяйки комфорта преди всичко. След като се влюбите в стилните трендове, ще разберете, че естетиката и комфортът могат да вървят ръка за ръка. Например, доста дами са способни да реалокират планини за един ден в елегантни обувки със постоянни дребни токчета.

3. Внимателно с цветовете

Независимо от определения жанр, дамите след 40 години могат да наподобяват привлекателно в светли освежаващи нюанси. Меките и спокойни тонове имат отличен резултат срещу стареене.

Например обичаните ви облекла могат да бъдат в бежово, пясъчно, ярко лимонено, бебешко синьо и бяло. Основното тук е да не прекалявате и да вземете поради, че ярките облекла би трябвало да играят ролята на главен акцент в моден външен тип.

Стилът на обличане за цялостни дами след 40 нормално включва съществуването на тъмни цветове, само че това може само да добави няколко години на външния ви тип. Изходът е елементарен - просто би трябвало да разредите тъмната палитра със светли акценти в региона на лицето. Например, грациозен пастелен шал или забележими обеци могат да бъдат вашето избавление.

4. Не забравяйте акцентите

Какъвто и жанр да предпочитате на възраст 40+, той ще изисква фешън акценти под формата на аксесоари. Стилистите допускат, че нищо не наподобява толкоз на ниска цена и не скапва имиджа на една дама, колкото пластмасовите или избелели бижута.

Старомодните пръстени, комплекти колиета и обеци, както и непотребни елементи би трябвало да се заобикалят.

5. Финални линии

Ако желаете да останете млади и привлекателни на всяка възраст, би трябвало да обичате себе си и да отделяте задоволително време на процедурите за грижа за кожата. Няма подозрение, че лекият грим, модерната прическа и боядисването са доста по-важни от дрешника.

Можете умерено да вземете образец от звездите – след навършване на 40 години те постоянно залагат на къса прическа, по-светъл или по-топъл цвят на косата, отхвърлят пластични интервенции и залагат на хидратиране на кожата, масаж на лицето и други ефикасни процедури.

Ключът към атрактивния имидж също включва подреден маникюр, неналичието на нацъфтели краища и сиви корени, както и приятелско отношение и приветлива усмивка.

Още от създателя:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР