Да опознаеш Лондон заедно с мистър Бийн вече е възможно.

...
Да опознаеш Лондон заедно с мистър Бийн вече е възможно.
Коментари Харесай

Да опознаеш Лондон в компанията на мистър Бийн

Да опознаеш Лондон дружно с мистър Бийн към този момент е допустимо. Туристическият ръб на английската столица предлага интерактивна игра, в която фамозният в целия свят воин на комика Роуън Аткинсън е основен воин.

Безплатното приложение предлага разнообразни " задачи " в един от най-посещаваните градове в света и до момента в който екскурзиантът преглежда забележителностите, изкачва равнища в играта, печели точки, които най-после може да обмени за ваучер за действителни артикули и услуги в Лондон.

От началото на годината до момента играта Play London with Mr Bean е свалена над 600 хиляди пъти. Играчите са чествали в Лондон дружно с виртуалния си воин Деня на влюбените, посрещали са китайската нова година, организирали са чаено празненство, посетили са най-голямото ревю за цветята в Челси. Играта е била актуализирана с нови благоприятни условия около кралската женитба през май.Сред премиите са ваучери за готварски курс, за автобусни обиколки в града, за круиз по Темза, за посещаване на ветрохода Къти Сарк в Гринуич, понижения за вход на стадиона " Уембли ", в заведения за хранене.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР