Да оказваме натиск, за да бъдат разкрити всички зависимости, каза

...
Да оказваме натиск, за да бъдат разкрити всички зависимости, каза
Коментари Харесай

Радев: Да оказваме натиск, за да бъдат разкрити всички зависимости

" Да оказваме напън, с цел да бъдат разкрити всички зависимости ", сподели президентът Румен Радев след формалното разкриване на Общото заседание на юристите от страната.

" Според мен е извънредно значимо да не позволим свадите, които палят към себе си, меморандумите, които се подмятат, да отклонят вниманието от главния въпрос - а той е изсветляване на нерегламентирано въздействие и изсветляването на всички секрети магистратски клубове и стигане до сърцевината, освен в правосъдната система, само че и разкриване на политическите покровителства, тъй като знаем, че една такава брутална построена мрежа за въздействие върху правосъдната система няма по какъв начин да мине без политическо застъпничество ", сподели Радев. 

По думите му " каквато и да е ориста на това държавно управление, ние би трябвало да стигнем до края ". 

" Ако няма съответната политическа воля измежду ръководещите, ще имаме за в бъдеще завладяни институции. Най-вероятно тези клубове ще надживеят ротацията ", предизвести президентът. 

Радев прикани да се оказва напън, както от обществото, по този начин и от медиите, върху виновните институции, по този начин, че да бъдат разкрити всички зависимости. 

" Ако ние продължаваме по същия метод ще затънем в безвластие и безизходност. Затова е изключително значимо да има мощна социална реакция и напън ", счита президентът. 

За годишнината от войната в Украйна той сподели:

" Заклеймихме експанзията на Русия против Украйна. За страдание виждаме, че тази война към този момент втора година не стопира. Напротив - тя се разраства. Тя към този момент е опасност за световния мир и сигурност. Тя трансферира границите на района с съсипия, беднотия, рецесии от всевъзможен темперамент ", уточни президентът.

" Апелът би трябвало да бъде изключително към Европейски Съюз да търсим най-накрая самостоятелно решение за преустановяване на военните дейности, и да седнем на масата на договарянията ", прикани Радев. 

" Изумителна е лекотата, с която водачите в некоалицията ту се обичат и легитимират, ту се изобличават взаимно. Това демонстрира единствено едно, че така наречен евроатлантическа некоалиция действа напълно и отвън всевъзможни евроатлантически правила и полезности, а само се крепи на ползи ", разяснява връзките сред другите политически партии Радев.

Инфо: Бнт

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР