Да обвиняваш другите за това, че не можеш да се

...
Да обвиняваш другите за това, че не можеш да се
Коментари Харесай

Делян Добрев: Правителството за пореден път реагира неадекватно

Да обвиняваш другите за това, че не можеш да се оправиш, е дъното на безпомощността. Това сподели на брифинг на младежката организация на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Правителството за следващ път реагира несъответстващо. Във вечерта, в която хората се тормозиха породи неуравновесеност. Вместо държавното управление да реагира съответно и да успокоят хората, те не направиха нищо. Търсиха кой да обвинят, най-после упрекнаха нашите младежи ", разяснява Делян Добрев.

" Още същата вечер в моя Фейсбук профил предложих на ръководещите да излязат и да кажат, че ще провиснал горива от държавния запас. Това не е екзотична концепция, това го направиха в щатите и в още 30 страни. 22 часа откакто започнаха да падат бомбите в Украйна, на нашта газова борса сред 2 и 3 часа през нощта, в границите на секунди се продаде газ на половин цена. Разликата в цената е половин млн. лева ", съобщи Добрев и попита “Защо се продаде газ на половин цена през нощта с разлика в цената от половин милион лв.? Чакам отговор на въпроса “, сподели Добрев.

„ Да си министър-председател и да не можеш да се оправиш с една или друга обстановка, е беззащитност. Да обвиняваш другите - предходните, бъдещите, тъй като не можеш да се оправиш, е дъното на безпомощността. Има рецесия, тъй като няма водачество, няма изясненост, няма кой да успокои, няма кой да изясни на хората “, добави Дончев.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/1086786055218399/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР