Да обичаш значи да изпитваш болка, и ако телата се

...
Да обичаш значи да изпитваш болка, и ако телата се
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през МАЙ

„ Да обичаш значи да изпитваш болежка, и в случай че телата се свързват посредством насладата, душите се свързват посредством болката. ”
- Унамуно
Везни
Везните ще имат потребност от малко повече поддръжка и схващане от обичания човек. Те ще живеят в мир и естетика със себе си, само че няма да стопират да се борят за още малко обич. Ще създадат опит да изненадат половинката си и да я откъснат от оковите на сивото всекидневие.

Скорпион
Скорпионите ще се усещат същински обичани. Те няма да се нуждаят от нищо повече в любовта, тъй като всичко, за което са се молили през целия си живот, към този момент е тяхно. Ще пътуват и ще се забавляват.
Стрелец
Стрелците е доста евентуално да се срещнат със остаряла обич през месец май. Това е допустимо да ги натъжи и да ги накара да се замислят за отминалото време. Не е изключено да изпаднат в миг на къса меланхолия. Ще се нуждаят от малко повече схващане от страна на колегата си.

Козирог
Козирозите имат проблеми в любовта, само че през месец май се обрисува те да бъдат решени. Не е изключено да получат ужасно предложение, обвързвано с пътешестване. Възможно е да срещнат огромната си обич доста скоро.
 Любовно предсказване за всяка зодия през МАЙ (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през МАЙ (Част 1)
„ Любящите хора живеят в свят, цялостен с любов. Враждебните хора - в свят, цялостен с ненавист. Същия свят. ” - Уейн Дайер Разберет...
Водолей
Водолеите ще имат страховит месец. Ще им остане време, в което да се радват на любовта. Ще получават внимание от своите половинки и обичани хора. Ще бъдат спокойни, щастливи и няма да им липсва нищо.
Риби
Рибите най-сетне ще срещнат своята половинка и ще създадат всичко допустимо нещата посред им да потръгнат, без никакви затруднения. Ще се отдадат на новата обич и ще се радват на живота!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР