Да обича себе си е нещото, което Лъвът прави най-добре.

...
Да обича себе си е нещото, което Лъвът прави най-добре.
Коментари Харесай

Идеалните любовни партньори за зодия Лъв

Да обича себе си е нещото, което Лъвът прави най-добре. Честно казано, колкото и да се възмущаваме на голямото лъвско самочувствие, несъмнено има какво да научим от тези крале на джунглата. А ето и кои са зодиите, които биха галили лъвската грива с финес и биха си паснали най-добре в любовен проект с този огнен знак.
1. Водолей
Докато Водолеят може да бъде прекомерно непостоянен за огнения Лъв, това, което споделят, е пристрастеността им към концепциите. И Водолеите, и Лъвовете са много самоуверени, с помощта на всичко, което имат, и са склонни да се любуват на избухлив продан на хрумвания, нещо като „ брейнсторминг “ за двойки. Опасно става, когато и двамата знаят, че са прави (почти винаги) – тогава борбата с егото може да бъде епична. За благополучие, Водолеите са склонни да не одобряват нещата прекомерно персонално.
2. Везни
Лепилото, което свързва Везните и Лъвовете дружно, е положителният и безценен усет. Заедно биха могли да се радват на най-фините неща в живота. И не става дума единствено за харченето на доста пари, а за отдаване на благодарност към изкуството, хубостта и лукса. Независимо дали става дума за готвене дружно, или за галерия на модерно изкуство, няма метод да не им достави наслаждение.
3. Лъв
Доста разумно, нали? Всъщност, от време на време те са единствените, които в действителност схващат какъв брой обич би трябвало да дадат и получат. Това е двойка, която ще разкрие същинското си Аз, ще успее да построи нещо голямо, без нито един от двамата да губи от характерността си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР