Да не се чувстваме уверени в много неща, които правим,

...
Да не се чувстваме уверени в много неща, които правим,
Коментари Харесай

Страхотни съвети за връщане на вашата увереност в леглото

Да не се усещаме уверени в доста неща, които вършим, е тип човешка природа. Може да изпитваме неустановеност по отношение на телата ни или пък трептене и настинка, до момента в който изнасяме презентация пред хора. Често прекосяваме през тази безмилостна битка, като си го признаваме искрено единствено пред нашите близки.  Но има една тематика, която доста от нас постоянно се опасяват да разискват. А тя е за това какво се случва под чаршафите. Истината е, че доста хора нямат убеденост в леглото и това пречи на връзките им.

Може да има разнообразни аргументи за това разрушено интимно доверие. Емоционална контузия, болежка, липса на процедура, сърцераздирателна разлъка са единствено част от аргументите. Тези и доста други неща могат да навредят на вашето самочувствие под завивките. Всичко, което е належащо, е разпръскване от сходни неща. Трябва да придобиете някои здравословни привички, с цел да се сбогувате с отрицателните мисли, които може да пречат на представянето ви в спалнята.

Ето няколко потребни съвета, които ще ви оказват помощ да възстановите вашата убеденост в леглото:

Фокусирайте се върху сегашния миг

Много хора се хващат в клопката на отрицателни мисли по време на любовна процедура. Те стартират да се тревожат по какъв начин ще наподобяват и каква физиономия ще създадат. Започват да се чудят дали сътрудникът им е харесал креватните им придвижвания или е изгубил чувството. Уверете се, че мислите за сегашния миг. Започнете да се фокусирате върху удоволствието, с цел да изградите убеденост в леглото. Ако мислите прекалено много или прегръщате отрицателни усеща, това единствено ще докара до стрес върху представянето. Обърнете внимание на телесните си прекарвания и практикувайте внимателност, с цел да възстановите самочувствието си.

Опознайте себе си

Казват, че същинската връзка с вас самите е основата на всичко Ако не знаете какво харесвате и какво не, това ще ви помогне за пълноценно преживяване. Бъдете изцяло почтени с това. В противоположен случай тези неща могат да срутен вашето самочувствие надолу. Разпознайте какво ви възбужда, кои неща харесвате и кои просто не харесвате. Говорете с колегата си за това, като го попитайте за същите неща. Когато знаете, че това, което вършиме, се харесва на другия, това последователно ще ви дава все по-голяма убеденост в леглото.

Променете метода си на мислене

Липсата на интимна убеденост е просто страхът, който ви тормози в главата. Това единствено убива настроението ви, само че и пристрастеността, и представянето ви. Страхът ви тероризира дотам, че даже не се чувствате възбудени. Изразете мислите си и си задайте въпроси като от какво има да се страхувате? Кое ще е най-ужасното нещо, което може да се случи? Случвало ли ви се е в миналото? Защо и по какъв начин стартира този проблем? Подкрепете отговорите си с доказателства и изхвърлете негативизма от главата си. Увереното отношение идва единствено от оптимистични мисли, тъй че постоянно обръщайте внимание на това по какъв начин се чувствате и какво мислите.

Спрете да мислите за предходни прекарвания

Всеки има минало и е минал през път на голям брой страсти, в това число и в спалнята. Някои от тези прекарвания може да са невероятни, до момента в който други да са ужасни и да не желаете да си спомняте. Разберете, че предишното ви няма нищо общо с сегашното и бъдещото ви показване. Ако се държите в клопката на тези усеща, тогава вашата сила ще се трансформира в отрицателна. А това в последна сметка ще повлияе на любовния ви живот. Наслаждавайте се там, където сте, без никакви покварени усеща.

Ако сте минали през сложен съкровен интервал, не се тормозете и паникьосвайте! Най-важното е, че не се обвинявайте за случилото се. Изчистете главата си и се придържайте към нещата, които харесвате, с цел да се получи всичко. Ще видите, че малко по малко вашата убеденост в леглото ще стартира да се връща. Така ще можете още веднъж да се наслаждавате на прекарванията в спалнята.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР