Да не пие, да не пуши, да не играе хазарт

...
Да не пие, да не пуши, да не играе хазарт
Коментари Харесай

Само перфектният мъж прави тези 30 неща

Да не пие, да не пуши, да не играе хазарт и да не върви по дами, нали? Ех, уви, такава категория като " съвършен мъж " едва ли съществува в действителния свят. Най-важното обаче е, че представителите на мощния пол не е нужно да се бият с вятърни мелници или да се вършат на Супермен, с цел да надскочат себе си и да си завоюват наградата " съвършен ". Не, изцяло задоволително е дамата до тях да ги обича и цени с всичките им " недостатъци " и достолепия. Ето обаче кои са качествата, които бихме оценили в действителност.
1. Един мъж не трябва да мълчи прекомерно дълго до момента в който се храни. Или най-малко не, в случай че приготвената от вас вечеря му харесва!
2. Да не се преструва, че планината от мръсни чинии в мивката е пристигнала на посещаване от съседите.
3. Редно е да се сбогува със остарялото си долни дрехи и чорапи, дори да има единствено няколко " дребни " дупчици по тях.
4. Да може да танцува най-малко малко. Добре де, най-малко в моментите, когато и двамата сте подпийнали.
5. Да дава отговор вярно, когато го питате кой от петте тоалета, които сте му посочили, му подхожда най-вече. И тук разбирайте да отговори както приляга, а не както фактически му се желае.
6. Хубаво е, в случай че има собствен метод да поддържа връзка с всеки. Дори и с лудия ви комшия, който твърди, че сте му надрали колата с ключ.
7. Да не не помни, че когато сте на високи токчета се движите по-бавно и би трябвало да ви изчаква.
8. Да не ви крещи и да не изпада в суматоха, когато вие сте зад кормилото.
9. Докато спите да ви гушка толкоз мощно, че да не ви е нито задушно, нито студено.
10. Да не разчита, че имате кристално кълбо, т.е. да не се тормози да каже на глас своите мисли и усеща, въпреки че не е доста " мачовско " съгласно интернационалния кодекс на Идеалните мъже.
11. Желателно е да подрязва стърчащите косъмчета от ушите и носа, в случай че има такива. И да разбере, че боядисаната коса несъмнено не е секси!
12. Никога да не употребява досадната имитация " Нали ти споделих! "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР