Да не избере никого… не е най-очаквания финал на Ергенът“,

...
Да не избере никого… не е най-очаквания финал на Ергенът“,
Коментари Харесай

„Ергенът“ Алек проговори след скандалния финал: Спах спокойно! Аз съм джентълмен

Да не избере никого… не е най-очаквания край на „ Ергенът “, което Алек Младенов сътвори, предизвиквайки брутални реакции в обществените мрежи. Но Алек Младенов го направи и то по този начин, че да завихри същинско торнадо!
„ Чиста ми е съвестта. Не съм страхливец! По никакъв метод. Хората постоянно имат мнение и аз нямам желание да се боря с тях. Живея с изборите, които самичък взимам. Всеки да си вади изводите за това “. Това съобщи извънредно най-желания тв ерген Алек Младенов в ефира на bTV.
На въпрос за какво е решил да заяви решението си на Надежда и Магдалена не очи в очи, а посредством видеообръщение, той отвърна по този начин:
„ Ти постоянно ли си правила верните избори?..
В по-любопитен миг даже и за себе си не съм се виждал. Но резултата е този, който аз желая. Затова споделих, че съм спал умерено, тъй като не съм дал подправени очаквания на никого. Взех своя избор! “
На въпрос допустимо ли е да е влюбен по едно и също време в две дами, Алек Младенов отново не се поколеба да отвърне много озазачаващо:
„ Имах благосклонности и към двете дами, тъй като те са прелестни. В този свят, за който приказваме обаче, бяхме единствено тримата – аз, Магдалена и Надежда. Това е. Иначе, в случай че един мъж има благосклонност към повече от една жена, по този начин нареченото влюбване, той по-скоро не е сигурен в това какъв желае да бъде и какво ще е неговото бъдеще. Такъв въпрос си задавах и аз в последните дни в предаването. Такъв избор трябваше да направя. И съм благополучен, че се случи по този метод, тъй като взех огромна поука за себе си. Влязох без упования, само че в последна сметка всеки си носи отговорност за личното прочувствено здраве. Влязох самичък и излязох самичък. Исках да видя какво ми е дал живота – хубави моменти, срещи, евентуално развиване за в бъдеще. Излязох с един доста прекрасен житейски опит. Не съм благополучен от обстоятелството, че те са минали през такова прочувствено прекарване. Но всички, които сме там, знаем за какво сме там и всеки самичък проема отговорността по какъв начин да се защищити и запази.
Алек Младенов призна също, че е лековерен, а обяснението за това, подозираме, че още веднъж ще разпали пристрастеностите в мрежата, предава Шоу Блиц.
„ Лекомислен съм, тъй като искрено казано значително прекомерно доста мислех за себе си. За мен лекомислието е, когато ти си в недоумение за непознатите човешки положения. Това е справедлив факт, само че другото е, че аз не съм подлъгал никого. Не съм споделил: „ Взимам теб “ и след това „ Чао “!
По отношение на възрастовата разлика, която постоянно беше обсъждана – сред него и някои от дамите, и мнението, което майка му даде пред цяла България по въпроса, Младенов съобщи:
„ Възрастовата разлика за мен нямаше значение. Цял живот си възразявам с майка ми, дели ни едно потомство въпреки всичко. Но в случай че обичаш някого и си влюбен в него, това е най-голямата мощ, която може да има. Не можеш да бягаш от отговорност, имаш всичката мощ.
Имах желанието, в случай че някой ще изяде пешкира, както се споделя, то това да не са те двете (Маги и Надежда, б.а.). Затова и мнението на хората за мен в този миг, е нещо предстоящо за мен.
Ако бях застанал против тях, както беше редно да се случи, не знам какъв щеше да е резултата за дамите. Защото има разлика сред това да си мъж и да си благородник.
Джентълмен и мъж се разграничават по едно нещо – джентълменът слага дамата до себе си над себе си, тя е приоритет, да е прочувствено здрава и щастлива. А мъжът гледа себе си. Това е основната разграничителна линия. Смятам, че владея от двете, дори прекомерно доста джентълменство имам.
В живота в никакъв случай не съм бил обект на проучване на социална информация, кой съм, с какво се занимавам. Това е резултат от това предаване сега. Аз ще си запазя персоналния кръг за себе си, а който има предпочитание и му е любопитно, самичък ще стигне до отговора, безапелационен е Алек Младенов.
И за край, на въпрос дали съжалява за нещо и би ли трансформирал нещо, в случай че имаше в този момент тази опция, той отвърна по този начин:
„ Не скърбя, че влязох в „ Ергенът “ и не бих трансформирал нищо, в случай че имах тази опция. Това съм аз, това усещам. Опитах да преживея всичко на макс без да подведа никого “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР