Да не говорим, че трябват още 300 000 лева за

...
Да не говорим, че трябват още 300 000 лева за
Коментари Харесай

Вижте Видео От Последните Минути. Бойко Борисов Каза Нещо Съдбовно На Патриарха, Неофит Се Разплака

" Да не приказваме, че трябват още 300 000 лв. за катедралата във Варна. Тези хора идват поради вярата в Господ, не можем да ги накараме принудително да дойдат. На нас празнодумството не ни е присъщо ", добави Борисов. И още: " Дадохме и 1 милион за Троянския манастир. С 3 мога да мина, само че богословие мога да завърша ", сподели още той.

" За Господ това, което вършим, е малко. Сега ще разтеглим и парка, виждате какъв брой красиво става. Нашата е лесна - демонстрираме и документираме. На жълтите павета е значимо какво ще кажат, само че е значимо и какво ще кажат в цялата страна ", добави Борисов.

Премиерът разяснява и тематиката за чумата: " Водиха се доста разногласия, мина се прага на положителното образование. Помните предишния петък какво постигнахме - споразуменията за бежанците. Справихме се с този камшик, който сега цепи Европа по шевовете. Това е поради другарството ни с Турция. В момента Порожанов е по границата. Изпратил съм служители на реда, с цел да се опитаме да предотвратим чумата по свинете.

Правихме и неточности, всички в Народното събрание. Заради газовата инструкция ние бяхме докарали договарянията до дъно. И Народното събрание по някой път си трансформира на 360 градуса мнението. Понеже страната ни е обща, когато има по-добро решение, въобще не е ужасно да си промениш предходното. Единствената ми забежка е по отношение на персоналните мнения и обиди, другояче разногласията, полемиката - това е прелестно, тъй като има действителна съпротива, действително болшинство. "

" Не съм излизал в отпуска в последните 17 години - когато съм бил министър председател, кмет или основен секретар ", сподели още Борисов.

" Исканията на хората с увреждания ще бъдат решени с промени в законодателството. По значими тематики, по които съм упорствал да имаме консенсус - успяхме ", сподели още Бойко Борисов и уточни като образец постигането на единодушие сред всички парламентарни групи по тематиката за миграцията.

Премиерът Бойко Борисов акцентира напъните на държавното управление в просветителния бранш. Той уточни повишението на учителските заплати и ограниченията за приобщаването на отпадналите от просветителната система като фактори за развиване в дълготраен проект. " Никога толкоз пари за деца, учебни заведения, църкви, за заплати, за инфраструктура не са се отделяли. В момента имаме най-ниска безработица, има хора, които към този момент се връщат от чужбина и съм уверен, че заплатите ще порастват и в частния бранш ", сподели министър-председателят.

Кметът на Бяла Димитър Славов разясни, че това е първата издигната черква от 100 години насам в общината.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР