Да не би случайно вече да сме станали и колония

...
Да не би случайно вече да сме станали и колония
Коментари Харесай

Елена Гунчева: ЗАЩО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ИМА ЧУЖДО ЗНАМЕ?

" Да не би инцидентно към този момент да сме станали и колония на Украйна, та в Министерски съвет е поставено украинското знаме? Държавният протокол е експлицитен и позволява непознати флагове единствено в тъкмо избрани от закона случаи - при визити на непознати делегации и така нататък Явно казусът не е подобен.

Калинката Константинова, решена в бебешко розово костюмче, гордо изяснява, по какъв начин българската страна ще се погрижи за украинците. То, в случай че се погрижи за тях като за българите, жална им майка!

Ибрикчийството на държавното управление към ползите на Съединени американски щати минава всевъзможни граници на приличието. Разбирам, че би трябвало да сме съпричастни към жертвите на войната. Но примерно война се води и в Сирия - къде е сирийското знаме в Министерски съвет, запитвам? Или знамето на Йемен? Някак си нямам спомен нападнатите от Съединени американски щати суверенни страни да са получили сходна респект от българското държавно управление.

В момента тече една пропагандна война, която изродява всичко обикновено. На правилото на китайското изтезание от тв приемника и медиите непрекъснато ни внушават за злия Путин и положителния Зеленски. Пробутват ни подправени фотоси, вести и агитация, като комфортно не помнят избитите от неонацистите в Украйна дами и деца, сред които доста българи.

Скоро очевидно можем да чакаме и нацисткото знаме на " Азов " да развеят в Министерски съвет! Скоро от една психодясна пачавра прочетох, че българското знаме било поддръжка за Путин и било срамно да се поставя по профилите в обществените мрежи. Отрепката гордо се беше окичила с украинското знаме и от леглото си в Съединени американски щати гневно плюеше българите, които считат, че нямаме работа да се месим в глобите на Съединени американски щати и войната им против Русия!

И моят въпрос е: откакто се усещат всевъзможни други, само че не и българи, за какво не си събират багажа за Канада?!? "

Коментар на Елена Гунчева в обществените мрежи

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР