Да не бъркаме социалната изолация с изоставяне на възрастните хора!

...
Да не бъркаме социалната изолация с изоставяне на възрастните хора!
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова: Не бъркайте социалната изолация с изоставянето на възрастните хора. Испания вече дава дефекти

" Да не бъркаме обществената изолираност с занемаряване на възрастните хора! Испания към този момент дава недостатъци в това отношение. ", написа журналистката Миролюба Бенатова във Facebook.



 

Вчера бойци, които оказват помощ на Испания да се оправи с пандемията от ковид с дезинфекциране и инспекция по домовете, откриха изоставени умряли възрастни хора по леглата в домовете им. Това разгласи военният министър на страната Маргарита Роблес, представена от " Гардиън ".

Роблес съобщи, че военнослужещи са разкрили телата, до момента в който са изпълнявали отговорностите си.

" По време на някои визити армията откри изцяло изоставени възрастни хора, някои, от които са били мъртви в леглата си ", разкри министърът пред телевизионната стратегия Ana Rosa.

Маргарита Роблес съобщи, че сходно нехуманно отношение не би трябвало да бъде толерирано и че всеки, който пренебрегне отговорностите си, ще бъде съден.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioneR III 1981 Ddjfb38fbh99 (преди 4 секунди) Рейтинг: 10 | Одобрение: 0 Лапайте пацула, топъл и димен! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР