Да напуснете работа в момент, в който се справяте чудесно

...
Да напуснете работа в момент, в който се справяте чудесно
Коментари Харесай

4 признака, че е време да напуснете работа

Да напуснете работа в миг, в който се справяте отлично с нея, може да доста добра концепция - в случай че имате визия каква ще е идната позиция, която желаете да заемете. Експерти споделят, че напускането на работа е персонално решение, което рядко има общо с това какъв брой сполучливо се справяте.

Ето четири признака, които да ви подскажат, че е време да се пренасочите към друго занятие:

Не се чувствате стимулирани от това, което вършиме сега . Постоянно проверявайте и оценявайте каква е вашата настройка към сегашната ви позиция. Мотивира ли ви? Кара ли ви да се чувствате добре поради услугата или продукта, който дават на света? Достатъчна ли е заплатата? Какво е отношението ви към вашите сътрудници и клиенти?

Позицията въздейства отрицателно на персоналния ви живот . Ако непрекъснато се чувствате свръх изтощени, в случай че нямате време за своите близки, за приятелите си или даже за своите занимания, може би е време да се замислите. Ако работата не ви харесва и пренасяте своята раздразнителност у дома - ще ви се отрази добре да намерите друга позиция.

Чувствате се зле от мисълта, че на идващия ден на работа . В обстановки на бърнаут и пресилване нещо би трябвало да се промени. И в случай че към този момент сте пробвали да измененията настройката си към работата, която вършите - и това не оказва помощ, време е да промените самата работа.

Можете да вършиме нещо даже по-добре някъде другаде . Някои работни позиции са единствено трамплин към други. Например, в случай че се справяте отлично в някоя дребна започваща компания и колкото повече работите там, толкоз по-силно знаете, че вашия персонален стартъп ще се оправи по-добре, може би е време да се запознаете с вложители и да проучите по-сериозно тази концепция.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР