Да направят сериал, продължение на „Сексът и градът“ - с

...
Да направят сериал, продължение на „Сексът и градът“ - с
Коментари Харесай

Правят продължение на Сексът и градът

Да създадат сериал, продължение на „ Сексът и градът “ - с това ще се захванат двете продуцентски компании Paramount Television и Anonymous Content. Телевизионната поредност ще изследва интимният живот на дамите над 50-годишна възраст в Голямата ябълка и то – на фона на софтуерния любовен безпорядък, наименуван Tinder. Със сюжета още веднъж ще се захване авторката на книгите за Кари Брадшоу – Кандис Бушнел.

Като основа за разговорите тя ще употребява личния си разказ Is There Still Sex in the City? („ Има ли още секс в града “), който се чака да стане пазарен факт през месец август. „ Навремето на 50-годишна възраст започваше пенсионирането – човек работи по-малко, прекарва повече време за своите занимания, с приятелите си.

Не се предполагаше, че тези хора могат занапред да стартират да спортуват, да основат бизнес, да се реалокират в различен щат или да вършат леконравен секс с непознати. Но тъкмо подобен е живота на доста 50- и 60-годишни дами през днешния ден разсъждава авторката.

Относно дали ще забележим още веднъж Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Ким Катрал още веднъж на дребния екран – това е малко евентуално. Сред аргументите за това са обтегнатите връзки сред самите актриси. Неотдавна самата Сара Джесика Паркър съобщи, че няма предпочитание да се снима в трети филм под щампата на „ Сексът и градът “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР