Да направи Локомотив (Пловдив) печелившо предприятие – това е футболната

...
Да направи Локомотив (Пловдив) печелившо предприятие – това е футболната
Коментари Харесай

Крушарски: Целта е да спечелим Купата

Да направи Локомотив (Пловдив) печелившо дружество – това е футболната фантазия на Христо Крушарски, който даде забавно изявление за " Диема ".

„ Аз медийни изяви не диря. Аз известност не диря. Медийните изяви са, с цел да бъдеш известен. Аз в никакъв случай не съм желал да се демонстрирам, до момента в който тук не започнаха нещата с Локомотив. Аз съм на 62 години, имал съм опция да се демонстрирам доста в тези години. Аз бях един от най-близките хора на Иван Славков, можех, в случай че желаех, да стана вицепрезидент на федерацията. Не съм желал. Езикът ми не е язвителен, езикът ми е много прям”, съобщи Крушарски.

„ Интриганти, когато приказваме за градивна политика, тези хора схванаха, че би трябвало да приказваме градивно, а не просто да интриганстваме. Това беше частта на диалога ми и на тази имитация.”

„ Тази фантазия е, както тази ракета съм я направил от 0, да направя печеливша ракета във футбола. От тази игра да стартира да се печели, а освен да се дава. Аз не съм надалеч да стане това. Има интерес към този момент към играчи на Локомотив. Това е обща заслуга. Локомотив сега коства някакви пари, има някакви пари в Локомотив и то не са дребни. Много хора ще настръхнат и отново ще се отворят апетитите.”

„ Печелившо дружество се гради от фрагменти. Аз съм почнал с школата. След две години някои от 15-ите могат да влязат в първия тим, дори в този момент. Локомотивски фрагменти, фрагменти на нашата къща. Тогава може да кажеш, че си постигнал нещо. Аз съм взел една част от Динамо Загреб, където за един младеж се дават 5 милиона евро. На 15 години. Когато беше там Ивайло Петев, вървях там няколко мача, приказвах на тематиката за школата им. Казаха ми, че е платено 5 милиона за един юноша, да го резервират за бъдеще. Когато получа 5 милиона за един младеж, резултатите няма да закъснеят.”

А по отношение на опцията за нов стадион, босът на Локомотив разяснява: „ Проектът е подготвен от 2 години, и планът за стадиона, и за подготвителната база. Проектът за стадиона е входиран в общината преди година и половина, с цел да може да вършим нещо още преди закона за концесиите. Но законът е безапелационен. Трябваше да се трансферира в общината и по този начин нататък. Концесията е на финалната права. Документацията е върната на компанията, която прави оценките за в допълнение дотъкмяване.”

А ще завоюва ли Локо Пловдив Купата на България? „ Нали знаете моят отговор. Че аз постоянно съм бил за. Целта е да спечелим Купата, а и да се класираме на седмо място. Това е задачата. Ако нямам цел, няма какво да върша тук. Най-голямата наслада ще бъде, в случай че спечелим Купата в 15-ата годишнина от шампионската купа. Това ще е огромно съвпадане и огромен удар.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР