Да намериш някой специален човек, с когото да искаш да

...
Да намериш някой специален човек, с когото да искаш да
Коментари Харесай

Модерните проблеми, които поставят връзките пред изпитания

Да намериш някой специфичен човек, с който да искаш да прекараш живота си, не е елементарно. Но на двойките в днешно време им е даже още по-трудно, тъй като с изключение на познатите остарели проблеми, те се изправят и пред нови такива.

Кои са модерните проблеми, които слагат актуалните връзки пред тествания непрекъснато? Вижте в канала във vbox7:

1. Твърде доста време дружно

Тук става въпрос и за непрекъснатия чат с обичания човек. Когато се разделяме заран, ние се разделяме единствено физически, само че продължаваме връзката. Вечер диалозите се изчерпват, като даже персоналното пространство е нарушено от непрекъснатата връзка.
               

A post shared by (@couple) on Oct 8, 2019 at 8:24am PDT

2. Текстови неразбирателства

Някои неща няма по какъв начин да се трансформират. Най-важните неща се предават по невербален метод - тонът на речта и езика на тялото. Но около непрекъснатия чат някои послания се разчитат неправилно. Случвало ли ви се е да си мислите, че някой ви се сърди, единствено тъй като не употребява емоджи?
               

A post shared by (@couple) on Oct 8, 2019 at 12:51am PDT

3. Притесненията дали е верният човек

Платформите за запознанства елементарно могат да ни накарат да си мислим, че има хиляди евентуални сътрудници, които ни чакат някъде на открито. Затова елементарно бихме се запитали дали индивидът до нас е верният. Психолозите обаче поучават да пренасочим " силата " - просто да пробваме да бъдем такива сътрудници, каквито желаеме да имаме.-->
               

A post shared by (@couple) on Oct 4, 2019 at 4:50am PDT

4. Досадни родственици

Често се допитваме до родственици, когато имаме проблеми във връзката си. Но забравяме, че тези родственици нерядко имат архаични разбирания и с времето се трансформират в престиж за нас, макар че препоръките им може да не са напълно съответни. 
               

A post shared by (@couple) on Oct 2, 2019 at 2:26am PDT

5. Твърде доста гласност

Двойките показват връзките си в най-красивата светлина в обществените мрежи. Това основава неправилна визия на всички останали техни другари за това каква би трябвало да бъде връзката им. А това от време на време убива интимността и натоварва сътрудниците ни с нереални упования.
               

A post shared by (@couple) on Sep 29, 2019 at 8:33am PDT

6. Ревност поради обществените мрежи

Изневяра ли е харесването на фотография на човек от противоположния пол? Отговорът наподобява явен, само че по какъв начин бихте се почувствали, в случай че видите, че сътрудникът ви го прави?
               

A post shared by (@couple) on Sep 27, 2019 at 6:30am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР