Да намерим сродната си душа е дълго, емоционално и тежко

...
Да намерим сродната си душа е дълго, емоционално и тежко
Коментари Харесай

12 зодиакални двойки, които са създадени един за друг

Да намерим сродната си душа е дълго, прочувствено и тежко предизвикателство, което не всеки път приключва с хубав край. Би било прелестно, в случай че разполагаме с някакъв тайнствен жокер, която да ни помогне да открием и разпознаем любовта на живота ни. Е, астрологията идва на помощ с образци за любовни сполучливи съвпадения сред знаците от зодиака. Приятно четене!

ЛЪВ И ОВЕН

Тези зодии безспорно ще основат вълнуваща и изпълнена с завършения връзка. С лекост основават дълбоки взаимоотношения, като постоянно намират метод да изгладят разликите си. Приличат си по това, че желаят да изживеят пъстър и пълностоен живот, споделяйки щастието и триумфите си дружно.

View this post on Instagram
A post shared by NOBASICFEELINGS (@nobasicfeelings) on Aug 29, 2018 at 12:07pm PDT

ТЕЛЕЦ И РАК

Те се свързват духовно извънредно бързо, надълбоко и необратимо. Любовта им един към различен пораства с напредъка на времето и нищо не може да разклати доверието им.

View this post on Instagram
A post shared by NOBASICFEELINGS (@nobasicfeelings) on Aug 30, 2018 at 11:09am PDT

ВОДОЛЕЙ И БЛИЗНАЦИ

И двете зодии са самостоятелни и ценят високо свободата си. Лесно реализират съгласие, тъй като знаят какъв брой значимо е да почитат персоналното пространство на другия. Обикновено имат възприятието, че се познават от цяла безкрайност, макар че са дружно едвам от няколко седмици.

View this post on Instagram
A post shared by NOBASICFEELINGS (@nobasicfeelings) on Aug 18, 2018 at 8:15am PDT

РАК И РИБИ

Тези двойки са любимци на всяка компания, тъй като знаят по какъв начин да се забавляват и провокират усмивката на всеки техен събеседник, и то без даже да се пробват. Никога не стопират да се поддържат и да се предизвикват. Класически образец за лоялни и себераздаващи се сътрудници.

View this post on Instagram
A post shared by NOBASICFEELINGS (@nobasicfeelings) on Aug 9, 2018 at 12:30pm PDT

ЛЪВ И СТРЕЛЕЦ

И двамата са огромни мечтатели и подвигат летвата на задачите си все по-високо. Именно този съвместен хъс към триумфа поддържа жива тръпката сред двете зодии и е изобилен източник на взаимно почитание.

View this post on Instagram
A post shared by NOBASICFEELINGS (@nobasicfeelings) on Aug 7, 2018 at 10:18am PDT

ДЕВА И ТЕЛЕЦ

Единственото, което желаят, е да се любуват пълноценно на всеки един миг. Между тях няма неустановеност и безпокойствие. Тези две зодии са над нещата и в никакъв случай не биха си разрешили да опетнят връзките си поради дребнавости.

View this post on Instagram
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР