Да накараш хората да оставят електрониките и да си говорят

...
Да накараш хората да оставят електрониките и да си говорят
Коментари Харесай

Верига ресторанти се опитва да забрани мобилните телефони

Да накараш хората да оставят електрониките и да си приказват е много мъчно, само че една верига заведения за хранене се пробва да промени това. На вратата на завесението родителите могат да предадат устройствата си и в подмяна да получат гратис меню за децата си.

Frankie & Benny цитират лична накета, съгласно която децата желаят родителите да седят на телефоните си по-малко и да прекарват повече време с тях. 10% от малчуганите са се опитвали да скрият телефона на родителите си, с цел да привлекат вниманието им, написа chr.bg. 20% пък споделят, че им се коства, че родителите им избират устройството пред тях. Над 1/4 от възрастните признават, че поглеждат телефоните си по време на вечеря, а 23% – до момента в който детето им приказва за деня си.

В анкетата са взели участие 1500 родители и деца.

По време на „ No Phone Zone “ промоцията от 29 ноември до 7 декември, Frankie & Benny ще оферират кутия, в която огромните да оставят телефоните си. Това не е наложително за никого, увериха от ресторанта и окуражиха сътрудниците им да създадат същото.

Чувствата в обществените мрежи към акцията са най-вече позитивни. Някои обаче подозират, че ресторантът просто желае хората да спрат да оставят отрицателни ревюта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР